Горелката е страшна драка. Чудя се как го търпят домашните му. Аз тук във форума не го търпя.
Той е професор по всичко. По същия начин както сега спори с
h2motor за двигатели, без да има какъвто и да е практически опит, за разлика от
h2motor, който личи, че е на ти с ДВГ, той е спорил с мен в дебрите на електрониката с неговите лаишки подпосредствени познания.
Няма как вдлъбнатините на клапаните да оказват чак такова влияние на азотните окиси, защото целта да ги няма е нуждата от по-голяма компресия при дизелите. Ако има хлабини в цилиндрите и няма вкопани клапанни гнезда нали пак ще падне компресията отколкото, ако няма хлабини и има гнезда?
Тоя професор иска да ни убеди, че азота си избира геометрията на горивната камера, като прищявка.
После другата му глупост - не знае за какво е ДПФ-а и как се регенерира. А той се регенерира и аз знам как, защото лично съм го правил със собствените си ръце. ДПФ на 400 000 км съм го правил като нов и компютъра го разпознава, като 5% задръстен - ей такъв ми е масторлъка
- щото съм скромен...
ДПФ-а е един керамичен лабиринт в който се прилепят саждите с цел да се съберат, като цетка. Целта е тези сажди да се изгорят при по-висока температура на газовете при да речем над 2 500 об./мин в продължение на 10 мин. Тогава саждите изгарят и от черни стават фини - керемидени.
Да спориш с практиката на
h2motor е все едно да учиш баща си как се правят деца - но той е това е правил, сигурен съм
.
Той е диванния експерт, който освен патрондаши с бира друго не е постигнал.
Пък
Михаил Кузмов му суфлира, спасява го от неудобни ситуации, като затъне в калта на незнанието и тъпотията и той с некомпетентните си разсъждения, припка кът пърле пред майка си.