Когато някой си удари "гъза в тавана" се самосезират модераторските ми задължения сами в режим на възпитателно снишаване: Той
juliang капиталиста, който още живее в комунистическо жилище му било омръзнало туй дето купувал
, и хвърлял бил на боклука с пренебрежение и демонстративно, като сополиви кърпи
- разбирате ли другарки и другари?
Те големите капиталисти така правят. Още топло-топло го хвърлят, защото имат натрупани при свободата и демокрацията, след като са я извоювали от лошите руснаци и комунистите, големи капитали.
Ама нашия купува само движими вещи и то дараци. Стари коли, които обикновените нормалните хора са ги хвърлили на боклука, защото им е свършил ресурса на двигателя, защото им се задръстил ДПФ.
И той понеже голям демократ и еколог, вместо да купи нов ДПФ, който струва повече от самия дарак /
около 6-7 000 лв. с катализатора/ или вместо да попита знаещи и можещи интелигентни хора, скромни и умни
, като
EDM electronics, как става сигурното профи почистване на такива агрегати, той ГО СКОПИЛ и хвърлил на боклука. Така без да се интересува от екологията - само когато демагогства, той си решил проблема по тънката лайсна, а нас гражданите - путинофилите, кучетата ни яли, да му дишаме азотните пари и саждите на скапания кабриолет.
Ам той курнас - купувал, омръзвало му хвърлял, демек паралия
, ама забележете - вещи за има-няма 1 000 лв. - стари дараци БМВ-та и Пежо-консервена кутия.
Никога обаче не е купувал недвижим имот, примерно да плати едни 300 000 лв., после да вложи още 200 000 лв. за ремонт и да каже - ето, това го постигнах аз със собствени сили и средства, защото съм капиталист и демократ, ей сега ще го хвърля на боклука за кеф.
Ще ви каже, ама друг път.