Ще ти дам една ценна информация:
В Сливен имаме една малка фабричка за ЛЕД-осветителни тела с невероятно качество и коректност. Фирмата се казва "Вива Лукс" ООД
Обаче рИвеш за мастодонта, де е произвеждал лампи с нажежаема жичка... хиляди хора персонал произвеждат крушки дет са от миналия век...
Ако България не беше колония, щяхме да имаме много повече български фирми, които да са в крак с иновациите.
Щяхме да имаме една фирма в повече, ако не си бъркаше по цял ден в разни телесни отвори. Но на теб не ти се бачка.
Цените са да речем с 10% по-скъпи от най-големите ментета по големите вериги, но качеството е несравнимо.
Като качеството на закуските от Демея-та?
ех juliang, вие за съжаление отново обръщате нещата на политика.
Честно, аз ли почнах да обръщам и тази тема на политика? Спорихме си съвсем културно с h2motor-а за ДВГ-та, докат не се включиха Витко и ЕДМ-а и не осраха всичко. А и ти почваш да развиваш някакви геополитики.
... Европа е благовсловенна че на половината от нейната територия е Русия.
Прокълната е, не благословена.
Например, бихте ли бил готов да сте зависим със висок стандарт на живот ( понеже ниските цени на енергиините ресурси потенциално го правят такъв ) или да сте независим но да сте беден и да се чудите откъде ще ви дойде следващия проблем, понеже нямате (евтини) ресурси и (най-вече) интеграция, с енерго доставчик, на която да се опрете.
Естествено че искам да съм с висок стандарт на живот, защото държавата в която живея е прекалено малка за да е независима. Но преди 30 години бях и зависим, и беден. Сега пак съм зависим, но личното ми субективно усещане е че съм по-богат отколкото преди 30 години. И отново личното ми субективно усещане е че съм по-свободен от преди 30 години.
А тоя въпрос го адресирай и към наследника на хайдутите, да видим той ще предаде ли независимостта за да е богат?
... тези хора трябва да бъдат изпратени всички в Германия и да видят как след 20 години, и стотици милиарди хвърелени (буквално на вятъра и слънце), в това направление една от най-ефективните икономически системи, след отказа си от евтини хидрокарбони (от другата страна на Европа, наречена Русия), запова бърза деиндустрилизация.
Съгласен съм - всички тия де си мислят че е настъпила деиндустриализация, трябва да се пратят поне 1 година в Германия, за да се убедят със собствените си очи че всички приказки за деиндустриализация са абсолютна лъжа. И не забравяй, че всяка година ходя на курсове точно в Германия...
Тя тая "мъгла" от форума се втечнява с бира и нали виждаш докъде я е докарала?
То беше гъзария, то пъчене, докато не му окастрих перата , осъзна грешката да се прави на пич с пиене, пушене, някакви Плейбой чекибойски изкуства, пъчене, че бил на върха на лайното - софийски градски начин на живот, но получи заслужен урок. Бог го наказа, чрез мен.
Лелей, направо се нааках в гащите...
Да ти припомням ли кой в знак на пълно поражение в спора използва модераторските си права за да ми запуши устата, за да не продължавам да го навирам там де слънце не огрява? Жалко, подло действие - точно като дрънкането на ядрените оръжия от страна на кумира му.
Мишка си бил, мишка ще си останеш.
EDM electronics, а тази фирма в Сливен диодите произвеждат ли си ги или ги внасят от Китай ?
Що му задаваш с'я неудобни въпроси?
... Ей такива, като Горелаката - съвременни роби ни пречат, да се развиваме.
Естествено че все някой ти пречи да се развиваш. Прекрасно извинение за всеки некадърник.