Автор Тема: Технологични новости  (Прочетена 1263848 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 220
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
Re: Технологични новости
« Отговор #1830 -: Вчера в 03:20:05 pm »
Колеги, :)
Купих си луксозно бунгало на морето  :),
в Дубай съм, на о. Лимнос съм, заможен съм,
децата ми имат бизнес и аз покрай тях захлебвам,

Моля русофилската копейка EDM meCatronics да почне намедлено да ми завижда и да се пука от злоба и комунистически яд.  :)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 419
« Отговор #1831 -: Вчера в 04:19:12 pm »
вЕрно не се правиш на прозЗ... автентичен си си.
Баца, архаичната Ф16-ка (дет и ние си купихме от тях) може да държи до 9g. И не й се разсипват дисплеите, не й падат копчетата по таблото, не й се смачква акумулатора.
Целяи спор почна от нек'ви скапани платки де се виждат на видеата. Тия платки ти гарантирам че преди да се начупят и куплунгите им да спрат да контактуват, Искандера ще се е разпилял на нитове и листове ламарина...
1. Тия стандартни платки никак не биха издържали адските ускорения на един Искандер (може би и на Х-101).

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 259
  • Vae victis !
« Отговор #1832 -: Вчера в 04:39:20 pm »
1. Един от нас двамата е ремонтирал GSM-и
(сиреч разбира от спойки и платки),
но не си ти.
2. Един от нас двамата знае, какво е инженерен запас, но не си ти.
3. Един от нас двамата знае, че "ламарините" на Искандер-а фъкат както си щат американското уУу-а-аа-у! ПВО Пейтриът
(струващо милиард USD комплекта)
- но пак не си ти.
4.
https://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%93%D0%BB%D1%83%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82_%E2%80%94_%D0%93%D0%BB%D1%83%D0%BF%D0%B0%D1%86%D0%B8

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 419
« Отговор #1833 -: Вчера в 06:32:32 pm »
... Вършат ли Геран-ите на 100% работата си => вършат! ...

Да кажем... на 99% :) Дори и с чиповете от NVidia явно Геран-ите имат проблем с точността... поне държавата да бяха улучили... :)

https://nrnews.ru/v-slavyanske-na-kubani-obnaruzhen-i-obezvrezhen-nerazorvavshijsya-bpla/

Цитат
В Славянске-на-Кубани специалисты обезвредили неразорвавшийся беспилотник, обнаруженный после атаки. На время проведения работ жители ближайших домов были эвакуированы.

По словам главы Славянского района Романа Синяговского, обращения о падении обломков поступили с девяти адресов. На семи из них зафиксированы повреждения заборов, хозяйственных построек и крыш.

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 220
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #1834 -: Вчера в 08:22:36 pm »
Софийски смокинг,
СВО не е обвързана със срок, за да е СВО, важно е какви мащаби и оръжия се прилагат. Времето е дълго, защото се намесват други страни в конфликта, които скоро ще ядат шутове.

Само боя води до уважение, мекошавостта е присъща на жените и евроатлантическите вътраци. Скоро Западът ще бъде респектиран и ще уважава, иначе всички задно ще мрем - аз съм готов.

Неактивен h2motor

• Сериозен
  • Публикации: 1 129
« Отговор #1835 -: Вчера в 09:18:30 pm »
EDM electronics, няма никакво Сво отдавна, Русия просто предсича оръжейните доставки и чакат украинците да се вдигнат. Не е започнало както си въобразявате, те нямаха никакво намерение да вкарват армия и да я пращат към Киев. Така се получи, военните от Западния военен окръг го направиха, и не можеш да кажеш че изоставяш собствената си армия или част от нея. Те по принцип не искат да се занимават с Украйна, създали са ги като независима държава, не САЩ а Русия е създала Украйна. Не Нато , а Русия. Искат украинците да си стъпят на краката и държавата им да започне да се изправя и подобрява, но не се получава - 35 години не се получава. Русия има интерес Украйна да започне да се подобрява, за да спре да ги изнудва да им дават. Обаче виждаш каква власт имат, тя ги учи и дресира че трябва да са някъде където ще им дават. 2014 година имаше шанс власта в Украйна да се смени, да се появят хора които да започнат да изграждат нормална държава. Те руснаците затова се и подлъгваха по едно време, но Майдана го направиха антируски с някакви нещастни проблясъци. Там управляват хора на които не им пука нито за другите украинци, нито за държавата да живее в мир със съседите си. В Украйна сега смъртноста от войната е по малка отколкото численоста на убитите от власта там украинци през тези 35 години, поне 3 пъти повече хора са избили. Украинците са руснаци, Русия като държава се създава от техните земи, те са част от хората създали Русия и са потомци на тези хора. Но виж как там никой не го притеснява един украинец да убие друг за няма нищо, просто преклонение пред Сатаната, а не пред Бога.