Ти ли бе мишко...
Искаш ли да ти кажа нещо под секрет - аз съм всичко това, дето ти си си мечтал да бъдеш. Затова и си ми толкова бесен.
Колко интересно.

Останал си с убеждението, че си най-добрата комбинация на божието творение

и от погледа на твоята камбанария си си помислил, какви нещастници са останалите, как са ощетени от иначе прекрасния живот?

Добрееее......, айде по пунктове:

1. Спортувал съм през целия си живот и всеки ден отделям минимум по 1ч, за да поддържам добро здраве. Никога не съм искал да бъда инвалид.

А повярвай ми, нищо случайно не се случва в живота на човек и то е това, което сам човек си го направи.

2. Винаги съм искал да съм образован. Не съм бил горделив, да ида в университета, да направя две завойчета и да си кажа, като тебе: яяяяя..., тука големи глупости учат, да не си губя времето с тия тъпанари, да отивам да се реализирам както аз намеря за добре и къде - у цеха ощах.

3. Никога не съм мечтал да работя бараба.

Да обирам паяжините по цеховете. И понеже си голям привърженик на капиталистите, ще ти кажа под секрет, нито един от тях не е с оцапани ръце, потен вода не е пил.

4. Знаеш ме мен, наблягам на веселата част от живота - спорт, риболов, ски, спортни коли

, и не на последно място ЖЕНИ.

5. Нямам работно време, не работя на заплата, нямам началник, нямам зависимости.

6. През ум не ми е минавало, че употребявайки алкохол се отличавам с високи нива на тестостерон

и да го демонстрирам с фотографии у форуми, как съсухрен лежа

по масите в компанията на празни бутилки бира и пълни пепелници.
Няма ли да пуснеш малко твои фотографии с опиянчвания, да те видим тук как пиеш, как другите не могат да те стигнат и какви мишки-трезвеници са?
Защо спря в това отношение, кое те накара?
Да не би случайно полемиките ти с мен да са повлияли?
Не се срамувай, дай някакви снимки с много хард опиянчено състояние, и да има и много пушене. 
Бахти и кефа!