Автор Тема: Технологични новости  (Прочетена 1786562 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 386
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
Re: Технологични новости
« Отговор #2460 -: Днес в 01:38:55 pm »
Белия,
не се преви на остроумен и технологичен, иначе нямаше да имаш дървено-мукавяна дограма и врати вкъщи, боядисани с блажна боя ;), ами чуй мен - пророка, какво ще ти каже по тия въпроси:

На 09.05.2026 г. руската армия ще проведе военния парад в Киев, след което ще последват скоротечни референдуми и 90% от украинската територия ще стане руска.

Тия украински самолетни технологии дето ги бълнуваш в сънищата си, ще останат около съвсем малко парче украинска земя на западната граница и то с подписан договор на неутралитет.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 730
« Отговор #2461 -: Днес в 01:56:40 pm »
Чудно ми е как си вЕрвате, и всичко обявявате за фейк щом не е руско! Фейк се оказа, шефката на руската банка, фейк се оказа прогнозата на РАН! Еми кво да кажа още? Висоцки е алкаш, щото само това знаете за него, Макартър е партенка, и т.н.сране по всички посоки! Финала наскоро беше нацистки поздрав генериран от интелекта electronics.
Чудя се защо великата ви матушка още се мотае в Украйна (4та година). А да, всеки момент ще завладее Покровск!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 581
« Отговор #2462 -: Днес в 02:54:39 pm »
Белия,
не се преви на остроумен и технологичен, иначе нямаше да имаш дървено-мукавяна дограма и врати вкъщи, боядисани с блажна боя ;), ами чуй мен - пророка, какво ще ти каже по тия въпроси:

На 09.05.2026 г. руската армия ще проведе военния парад в Киев, след което ще последват скоротечни референдуми и 90% от украинската територия ще стане руска.
Темата е заключена, така че не мога да дам директен цитат, давам линк: https://mazeto.net/index.php/topic,11385.msg128137.html#msg128137
Цитат
EDM electronics Февруари 24, 2022, 03:46:51 pm
Войната отива към края си. До 1-2 дни според мен ще е приключила. Хирургът Путин ще покаже на целия агресивен запад, който обгради страната му с ракетни установки, за да постави на колене Русия, като не му даде друг полезен ход за действие, как се води война срещу 200 000 армия за часове. Нека видят, нека помнят!...
Какво стана, разправях ли ви на вас многознайковци, че Джавелините няма да решат нищо? Но нали четете по разни там пропагандни сайтове, за сини каски, за стотици натовки самолети. Осират се от страх тия. Та те ако имаха намерения да воюват с Русия, нямаше да си изтеглят дрисльовците, наречени бойци. Истината е, която вие няма да приемете, че Русия има благословията на САЩ за тази операция, но няма да ви я съобщят. Ще се убедите в това от размера на санкциите, сами си правете изводите.