http://www.bgmedia.at/ваксина-коронави/?fbclid=IwAR1H3pMMPwx0paeGRQ_DnbtvMx-2Qw2VIzVmpD_mFljyPVzvRDfFtcCMev8
Както EDM би казал:
Еи ги извадиха ваксина за рекордно кратко време а от къде я извадиха. Ами от съседния сейф на сейфа в който държеха коронавируса
Радико, сещам се още, като почна епидемията в Китай и Доналд Тръмп обяви "няма страшно", ние ще направим ваксина, сигурен съм. Още тогава светна лампата дори на най-големия наивник, от де пък е толкова сигурен. И сега наблюдавам всяват излишна паника в САЩ, а реално там няма епидемия. Правят се на засегнати и солидарни - крадеца вика дръжте крадеца. Говори се, че военни и държавни лица отдавна са ваксинирани. Те си стоят спокойно. Ех, сега ще поумре някой нИгЪр там за хорски срам.
Скоро, като допламне Германия, като разберат истинското лице на техните братчеди, дето им затапиха и тръбата с газта, щото са големи демократи и пазарни принципници, самите те ще се конфронтират с тях.
И искам да кажа нещо важно: Скоро ЕС ще се разпадне, защото братчедите така са решили. Отиде ли си Меркел, край с ЕС. Няма заместник на Меркел партиен лидер, който да е про европейски настроен, особено заради емигрантите. Разделяй и владей иска световния колонизатор, иска да прекъсне плана на Китай един пояс с ЕС, един път. В момента става пренареждане на света, засега само с вирусчета.
По отношение на българските меди, защо са колониални:
Забележете, по кой канал някой е казал нещо лошо за САЩ? Ми то там сИчкУтУ убу уа? Там няма нищу лошу.
Даже, като дават времето, ни в клин, ни в ръкав говорителя - телевизионен наемник на коониалната медия ни известява какво ставало сега в САЩ, сякъш см го питал или някой го интересува, докато в същото време там дори не знаят, че има такава държава, като нашата. Те разлика между Белгия, Боливия, Брега на слоновата кост и България никаква не правят, щот са интелигентни.
Аман.
Но да си призная, като вземат да говорят от Белия дом за забележете: "повече демокрация"
, такава ирония ме избива, та съм се задавял, докато си пия сока от портокал против коронавирус.