"Един призрак броди из Европа, призрака на КУ..." Не е на КоМуНИЗМА
Радико , не е, а е призрака на "
кУро-навирУса"!
Горната фраза е казана от германеца Маркс.
Куро-навируса приятели молекуладжии
е демократичен вирус. Създаден е от най-най-най-най-развитата демокрация. Следователно той е необходим и дори засегнат, човек закърмен с идеите на демокрацията, скачащ по площадите, го приема с лекота и разбиране. Казвам го, защото аз съм демократ
.
То остави, че ще се заразят най-големите поклонници на свишата демокрация, ами тя самата взе да се САМОРАЗРУШАВА - тя се самопрострелва в крака. Перке драги молекуладжии, уай?
Разсъждения на глас:
Демократическата система и пазарна икономика върви против принципите си. Тя буксува, тя умира. Но обвинява призрака на комунизма в старостта и импотенцията си. Какво имам предвид?
Германеца Маркс, който уважават в цяла Европа е казал, че последният стадий на капитализма е домонополистическия империализъм, т.е. монопол и имперски свръх амбиции, на превръщане целия свят в суровинен придатък и финансова зависимост, това ще убие западния свят по съществуваш природен закон.
1. За да не се срине финансовата им системата, противно на основния принцип в капитализма - ЛИХВАТА, нарушавайки го те я направиха отрицателна. Таково никакда не было ранше!
Взимаш заем 100 000 $, връщаш 90 000 $. Това ми прилича на комунизъм.
2. Въведоха базов доход, засега експеримент. Т.е. не работиш, нищо не правиш, гуляеш по щрасето и взимаш заплата. Това не е капитализъм, а е жив комунизъм. Разочарова ме, защото аз съм с капиталистическо мислене и съм разочарован.
3. В Германия въведоха забрана да НЕ се повишават жилищните наеми, ограничиха, сложиха таван. Питам аз и отговор не искам - това пазарна икономика ли е или изпълнение на петилетния план на БКП? Они отказались от свои принципи, они бросить сваю систему.
Ще почетвъртя
Яков Кедми каза: следващия ударен ще е Германия. Близките дни ще разберем дали е прав.
Възниква обаче и логичния въпрос, защо преди това Италия се сбълсъка с бедствие, та тя е миролюбива и послушна, не е претендент за световен лидер в икономиката и хегемон?
Италия има голям грях пред своя колониален началник от поднебесната митрополия. Италия сключи договор с Китай за транзитен товар на стоки и услуги, чрез пристанищата си в северната част - Ломбардия, посока Централна и Западна Европа. Това никак не съответства на пазарните принципи на поднебесния колонизатор. Пазарен принцип означава: най-големия дял от общия пазар има онзи, който има оръжие, който няма духа супата. Правото в демокрациите е винаги на онзи, който има оръжие и пари - още от времето на гръцките полиси, другия винаги попада под санкциите на закона, правия - въоръжения никога.
Китайския "Един пояс, един път" всъщност не е в буквалния смисъл само един спедиционен маршрут, а това е стария път на коприната, който ще има много разклонения, около 5 алтернативни маршрута на обмен на стоки и услуги Китай-Западна Европа-Азия.
Европа изневери на колониалния си господар, който ги охранява 60 г. почти безплатно с мизерни отчисления за поддръжка на НАТО. Господаря загуби своята курва Европа, тя се отдаде на Китай, избра Китай, че и Русия донякъде.
И в подкрепа на гореказаното:
САЩ изпратиха 37 000 хил. армия в Италия, за някакви учения уж. Какво ще учат там, та Италия има символична армия, като нашата. Този контингент е по-голям от цялата българска армия.
Приятели, демокрацията трябва да се охранява с оръжие и окупация, не може на който му кефне да си сключва договори с когото си иска, те питаха ли началника?
Ето тук едно интересно видео, един дядка обяснява същото дето съм писал горе, но без да използва като мен чуждици - колонизиране, митрополия и т.н. все латински понятия, на по-достъпен език го обяснява. Специално за
Радико:
Забележи какъв портрет показва до половината "случайно"
https://www.youtube.com/v/mblolgMnUdk&t=433s