Автор Тема: Страшните неща започват да се случват.  (Прочетена 168239 пъти)

Неактивен h2motor

• Стабилен
  • Публикации: 855
Re: Страшните неща започват да се случват.
« Отговор #345 -: Октомври 04, 2024, 06:24:49 pm »
Проблема е че мястото където трябва да се преселят е Азия, защото в тази половина живота е лош.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 019
« Отговор #346 -: Октомври 04, 2024, 06:46:23 pm »
  juliang, може да прочетеш в Уикипедия за опита на тези в Киев да взривят реактор в ЗАЕЦ, не съм го измислир аз. А и тогава са се хвалили и плашили че ще предизвикат катастрофа по този начин.
Дай линк, щото аз мога да кажа че някъде в Ютуб съм гледал едно видео дет ... дет к'вот се сетиш е било показано на него :)

- Бъдещето на Украйна не ми изглежда розово, с тази война изтриват трудоспособно население, дори да запазят цялата територия украинците ще се изнесат, държавата им ги използва да ги изпраща да си пожертват живота за да живеят в скапана държава. Разбира се че ще бягат, и аз съм на страната на тези млади хора които я напускат.
Знам е не изглежда розово. Но каква е алтернативата им? Да приемат спуснат от Кремъл президент ли?

Неактивен h2motor

• Стабилен
« Отговор #347 -: Октомври 04, 2024, 07:56:55 pm »
 Те от Кремъл нямаше да им спуснат президент, един природно интелигентен човек в онази обстановка на мястото на Зеленски би променил веднага действията си, така че като съседи на Украйна тях да ги устройва неговата политика. Те щяха да го възнаградят богато, ако беше го направил, но на него са му важни далечните държави, не близките съседи. Щяха да му възтановят икономиката до сега. На тях не им се дават суровини не на украинците, те не искат суровините им да бъдат откраднати и въобще да не достигат до украинците.

Неактивен h2motor

• Стабилен
« Отговор #348 -: Октомври 04, 2024, 08:01:17 pm »
juliang, може да прочетеш в Уикипедия за опита на тези в Киев да взривят реактор в ЗАЕЦ, не съм го измислир аз. А и тогава са се хвалили и плашили че ще предизвикат катастрофа по този начин.
- Това е което съм написал. Лесно ще го намериш и линка може да го постнеш ти самия. Тук няма нито един човек неспособен за по малко от няколко митути да го намери в Уикипедия мисля, затва не го линквам.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #349 -: Октомври 04, 2024, 08:17:27 pm »
- Това е което съм написал. Лесно ще го намериш и линка може да го постнеш ти самия. Тук няма нито един човек неспособен за по малко от няколко митути да го намери в Уикипедия мисля, затва не го линквам.
Не мога да го намеря. Би ли бил така добър, аз ще преглътна някак си унижението че съм тъп и не мога сам да се справя...

Неактивен h2motor

• Стабилен
« Отговор #350 -: Октомври 05, 2024, 08:29:45 am »
Изтрита е в Уикипедия статията - информацията, почистили са я като неудобна очевидно. Не си тъп, спокойно..Интернет е царството на лъжата, трие се информация, пуска се лъжлива. Майната му.

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
  • Публикации: 497
« Отговор #351 -: Октомври 05, 2024, 03:11:19 pm »
Може би имаш предвид тази новина - https://t.me/znppofficial/1234

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 023
  • Невежеството ражда химери...
« Отговор #352 -: Октомври 05, 2024, 08:45:58 pm »
Руски снайпер ликвидира колумбийски наемник.
Тялото го връщат, но изкормено - без органи.
Жалват са на украинските въоръжени сили - ВСУ.
От там им казват: не прочетохте ли ситният шрифт в договора?!

Бонус:

https://rutube.ru/video/7997eef879e19a70f90b593f9ebdd8ef/

А BlackRock призывает бежать с Украины. Чего испугались в Европе?

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #353 -: Октомври 05, 2024, 10:14:31 pm »
Руски снайпер ликвидира колумбийски наемник.
Тялото го връщат, но изкормено - без органи.
Източник? Или да разчитам не Соловьов и Симонян?

И да снеса и аз мойта жълтинка:https://novynarnia.com/2024/10/01/u-47-ombr-pershyj-geroj/

От януари до май в сметката му:
Цитат
Лише з січня по травень 2024 року він разом з екіпажем ліквідували 434 окупантів, 346 — отримали тяжкі поранення та знищив 134 одиниці броньованої техніки: 42 танки, 10 МТ-ЛБ, 28 БТР та 44 БМП.

434 по 5 милиона - тоя е вкарал в разходи от 2.5 милиарда рубли МО на РФ само за изплащане на обезщетения за загинал в СВО... за 5 месеца. Отделно 40 х 300 млн = 12 милиарда в танкове...  Да, вярно - рубли, ма все пак...

Ако някой се интересува как точно се случва утилизацията на ватенките,  имам и видео, но не искам да давам линк, че... не е никак приятно...

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 023
  • Невежеството ражда химери...
« Отговор #354 -: Октомври 05, 2024, 10:20:51 pm »
Източник? Или да разчитам не Соловьов и Симонян?
Около (преди) 20-тата минута.

https://rutube.ru/video/f8e985e895967806880f6c48e4d1cbd9/
Здравствуйте, товарищи! [#127]

Може да е шоу, но има и доказателствена база.

И да снеса и аз мойта жълтинка
Искаш да кажеш кафевинка.

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
« Отговор #355 -: Октомври 06, 2024, 11:17:31 pm »
Ето един пилот, който потвърждава, че има кемтрейлс и поради отказа му да го включи, той е бил уволнен без предизвестие.

https://www.youtube.com/embed/IE_00gfXuV8

Това е превода на видеото:
В Нюрнберг пилот съди бившия си работодател. Защо? Това обяснява Ан Ротхойзер. Пред съда в Нюрнберг бившият служител на Lufthansa, Кристоф Ве, се защитава срещу уволнението си.

"Станах пилот, защото обичам да летя, а не за да напръсквам хората с химикали и да изключвам тяхното критично мислене. Това, което работодателят ми искаше от мен, беше очевидно незаконно."

Това казва Кристоф Ве, който през януари тази година беше уволнен без предизвестие. Причината за това беше, че Ве не е задействал ключа за активиране на "хемтрейл" (chemtrail) системата по време на полет от Франкфурт до Барселона, когато самолетът достигнал круизната си височина.

Както се оказа, това не се е случило за първи път. "Първоначално твърдях, че съм забравил да включа ключа, но след вътрешно разследване трябваше да призная, че на повече от 30 полета в Европа не съм активирал хемтрейл системата."

"Не можех да го съгласувам със съвестта си", казва той. Поради саботажа на Кристоф В. милиони хора в цяла Европа останаха здрави, плодовити и без аутизъм. Времето в множество региони също не можеше да бъде манипулирано според плана заради 36-годишния пилот.

За Lufthansa това е икономическа катастрофа. Компанията трябваше да плати стотици милиони евро като санкция на тайното световно правителство. Освен това Lufthansa загуби договора за хемтрейл услуги за следващата година в полза на Ryanair.

Уволненият Кристоф В. счита своето уволнение за несправедливо. "В нито един известен закон не пише, че работодател може да иска нещо такова от мен," казва той.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 551
« Отговор #356 -: Октомври 07, 2024, 11:57:26 am »
Виж ти! За това ли от тогава не минават самолети над Пловдив? Ще бъда откровен. Изобщо не вярвам на тази истина! Ако е истина? Та в света един единствен пилот ли има съвест? Или сега да чакаме още пилоти да добият кураж? Ако това се случи, има шанс да повярвам! Миро, надявам се да ни информирате!

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
« Отговор #357 -: Октомври 07, 2024, 05:51:22 pm »
Той не е единствения, но на такива като него не се дава глас в масмедиите.
Тук в началото на видеото на таблото на пилота е изписано chem trail generator. Това достатъчно доказателство ли е за теб?
https://rumble.com/v273e8q-undeniable-proof-that-chemtrails-are-slowly-killing-us-banned-on-youtube.html
Ето видео, където се прави сравнение между кондензационна следа и химическа следа.
https://rumble.com/vhwt8j-chemtrails-proof-from-inside-the-planes.html
Също се прави сравнение между два самолета, които летят на една и съща височина, но единия оставя следа, а другия - не.
https://rumble.com/viv0ch-chemtrails-not-a-myth.html
На друго видео следата прекъсва все едно някой включва и изключва следата.
https://rumble.com/v11ydha-chemtrails-undeniable-proof-send-this-to-your-representatives.html
И още едно видео:
https://rumble.com/v5dbv2t-chemtrails-spray-on-spray-off.-definitive-proof..html
Как ще обясниш всички тези несъответствия с официалното обяснение за кондензационната следа?
Запитвал ли си се защо тези видеа ги няма в youtube? То и за ковида казваха, че повечето неща са дезинформация и банеха акаунти и видеа, но се оказа в последствие, че за много неща тези конспиратори бяха прави.
Ти сигурно и за 9/11 вярваш, че самолета е предизвикал срутването на двете кули? Затова и не се учудвам, че не вярваш и в химическите следи.

По-долу прикачам също няколко видеа, където има също сравнение между химически следи и инверсионни следи. Има и изследване на дъждовната вода и почвата.
Очаквам от теб логично обяснение на происходящото по-долу, подкрепа на твоята теза и оборване на моята теза!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #358 -: Октомври 07, 2024, 06:01:28 pm »
Миро, един-единствен въпрс: Тия що не пръскат само нощем? Колко проблеми щяха да си спестят...
Само на тоя ми отговори... пък после ще те питам що пръскат от небето, а не сипват в язовира, и що пръскат и над морета и океани, над пустини и необитаеми планински вериги.
И ще продължа с въпроси от типа "тия самолети къде се зареждат", "къде живеят семействата на пилотите и толкова ли са щурави да си пръскат собствените си деца", "къде живее световния елит и и него ли го пръскат"...
А също така "Кой по дяволите пръска над Москва и Пекин?" :)

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
« Отговор #359 -: Октомври 07, 2024, 07:00:42 pm »
На въпроса с въпрос отговарят само най-хлъзгавите, дето не могат да оборят опонента си  ;D

Миро, един-единствен въпрс: Тия що не пръскат само нощем? Колко проблеми щяха да си спестят...
Само на тоя ми отговори... пък после ще те питам що пръскат от небето, а не сипват в язовира, и що пръскат и над морета и океани, над пустини и необитаеми планински вериги.
Щото ако пръскат само нощем, а през деня няма инверсионни /химически/ следи, как после ще обяснят защо през нощта има инверсионни следи, а през деня няма. И тогава щяха да си навлекат проблеми. Тогава щеше да е очевАдно, че нещо не е наред.
За другите въпроси ги питай тях  ;D
Но промяната на съдържанието на алуминий и киселинността на почвата в райони, в които няма човешка дейност е доказана и е факт. Как така през последните години се е увеличило съдържанието на алуминий, и то в такива далечни местности, дето почти няма човешка дейност? Професора си го казва за какво става на въпрос.

И ще продължа с въпроси от типа "тия самолети къде се зареждат", "къде живеят семействата на пилотите и толкова ли са щурави да си пръскат собствените си деца", "къде живее световния елит и и него ли го пръскат"...
И аз това се питам, но нали знаеш, че хората за пари всичко могат да направят.
Защо и нашите политици затриват България, при положение, че те, техните близки и приятели живеят там?
За пари естествено.

А също така "Кой по дяволите пръска над Москва и Пекин?" :)
Те в Китай и Москва пръскат и по улиците разни газове /сигурно си видял клипчета в Интернет/, та какъв е проблема да пръскат и в небето. Да не мислиш, че на някой му дреме за простолюдието?
А защо ваксините са безплатни, а за лекарства за диабет и рак трябва да плащаме?  ;)
Не го ли намираш някакси нелогично?!

Аз ти отговорих на въпросите. Сега очаквам отговор на моите въпроси по-горе, защото искам да разбера разликата между инверсионни и химически следи  ;D