Ето един пилот, който потвърждава, че има кемтрейлс и поради отказа му да го включи, той е бил уволнен без предизвестие.
https://www.youtube.com/embed/IE_00gfXuV8Това е превода на видеото:
В Нюрнберг пилот съди бившия си работодател. Защо? Това обяснява Ан Ротхойзер. Пред съда в Нюрнберг бившият служител на Lufthansa, Кристоф Ве, се защитава срещу уволнението си.
"Станах пилот, защото обичам да летя, а не за да напръсквам хората с химикали и да изключвам тяхното критично мислене. Това, което работодателят ми искаше от мен, беше очевидно незаконно."
Това казва Кристоф Ве, който през януари тази година беше уволнен без предизвестие. Причината за това беше, че Ве не е задействал ключа за активиране на "хемтрейл" (chemtrail) системата по време на полет от Франкфурт до Барселона, когато самолетът достигнал круизната си височина.
Както се оказа, това не се е случило за първи път. "Първоначално твърдях, че съм забравил да включа ключа, но след вътрешно разследване трябваше да призная, че на повече от 30 полета в Европа не съм активирал хемтрейл системата."
"Не можех да го съгласувам със съвестта си", казва той. Поради саботажа на Кристоф В. милиони хора в цяла Европа останаха здрави, плодовити и без аутизъм. Времето в множество региони също не можеше да бъде манипулирано според плана заради 36-годишния пилот.
За Lufthansa това е икономическа катастрофа. Компанията трябваше да плати стотици милиони евро като санкция на тайното световно правителство. Освен това Lufthansa загуби договора за хемтрейл услуги за следващата година в полза на Ryanair.
Уволненият Кристоф В. счита своето уволнение за несправедливо. "В нито един известен закон не пише, че работодател може да иска нещо такова от мен," казва той.