Автор Тема: Страшните неща започват да се случват.  (Прочетена 168202 пъти)

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 551
Re: Страшните неща започват да се случват.
« Отговор #360 -: Октомври 07, 2024, 07:15:03 pm »
Миро, juliang малко ме изпревари. Аз се замислих за веригата хора от пилота назад! Значи някой е направил тази система за пръскане, като започнем от пулта на пилота и стигнем до резервоара с нещото за пръскане. Надали се прави от един човек! След това някой доставя нещото, някой го произвежда и допускаш ли че никой във веригата си няма понятие какво прави? Преди да излети самолета има проверки и контрол на сигурността и полета. Всичките тези хора, а може би пропускам някои, не са на земята, нямат деца, жени, близки, приятели и т.н. Това само един полет! Значи те всички правят саможертва на себе си и близките си, в името на подземната държава! И видиш ли само един пилот има съвестта да се опълчи!

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #361 -: Октомври 07, 2024, 07:29:53 pm »

За Lufthansa това е икономическа катастрофа. Компанията трябваше да плати стотици милиони евро като санкция на тайното световно правителство.
Значи Луфтханза плаща милиони на някой таен. Наистина големи балъци. Звучи ми като бабичките които хвърлят пакети с пари от балкона!

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
  • Публикации: 497
« Отговор #362 -: Октомври 07, 2024, 07:31:06 pm »
Парите променят човека, Михаиле. Някои са готови на всичко за пари, а тези, които се опълчват, не им дават гласност. Все едно не банят такива видеа в тубата. Пък за видеа относно короната да не говорим.
Аз ти дадох пример с българските политици и България. Те съсипват страната, в която живеят и те. Какъв е проблема и другите да правят същото за пари.

Да приемем, че това не е химическа следа /хипотетично/. Но все още моите въпроси остават без отговор. Очаквам обяснение на несъответствията точка по точка. Така се подкрепя теза и оборва опонент.

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
« Отговор #363 -: Октомври 07, 2024, 07:33:04 pm »
Значи Луфтханза плаща милиони на някой таен. Наистина големи балъци. Звучи ми като бабичките които хвърлят пакети с пари от балкона!

Тук е възможно да са се изхвърлили малко  ;D
Но това не променя фактите, които посочих в поста ми с видеата. Нека поразмишляваме и над тях, а не да бягаме по тъча  ;)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 019
« Отговор #364 -: Октомври 07, 2024, 07:37:46 pm »
На въпроса с въпрос отговарят само най-хлъзгавите, дето не могат да оборят опонента си  ;D
Мисля че ти е ясно че няма как да се докаже че НЕ се пръска - просто е невъзможно, както и да се докаже че НЕ съществува Голямата стъпка примерно. Затова и се опитвам да те накарам да се замислиш.

Щото ако пръскат само нощем, а през деня няма инверсионни /химически/ следи, как после ще обяснят защо през нощта има инверсионни следи, а през деня няма.
Кой ще види през нощта има или няма следи по небето? Как ще види?

Но промяната на съдържанието на алуминий и киселинността на почвата в райони, в които няма човешка дейност е доказана и е факт. Как така през последните години се е увеличило съдържанието на алуминий, и то в такива далечни местности, дето почти няма човешка дейност? 
И стигаме до въпроса "Що пръскат там, де няма хора?"

Защо и нашите политици затриват България, при положение, че те, техните близки и приятели живеят там?
Първо - никой не затрива България. Днес пак имах 500 км по пътищата на родината, и не забелязвам никакво затриване, а напротив. И второ - ако затриеш България, можеш да си изнесеш близките в Монако или Лихтенщайн. Но вероятно и там пръскат, което прави варианта да се евакуираш невъзможен.

Те в Китай и Москва пръскат и по улиците разни газове /сигурно си видял клипчета в Интернет/, та какъв е проблема да пръскат и в небето. Да не мислиш, че на някой му дреме за простолюдието?
Кой пръска по улиците покрай Кремъл? С чие "благоволение", кой е дал разрешнието? И къде ходят на съвещания Путин и свитата му, всичките депутати, министри и олигарси? Или те са предпазени от това де се пръска?
ОК, никой не му дреме за простолюдието, ма елита как живее в същите тези градове?

А защо ваксините са безплатни, а за лекарства за диабет и рак трябва да плащаме?  ;)
Не го ли намираш някакси нелогично?!
Не, ваксините позволяват болестта да не се разпространява и да стигне до ниво "епидемия", докато рака и диабета не се разпространяват по този начин.

Тук в началото на видеото на таблото на пилота е изписано chem trail generator. Това достатъчно доказателство ли е за теб?
Ако ти кажа колко хора си губят времето във фалшифициране на такива неща... :)

Картинката е с доста добра резолюция, като я отвориш можеш да се убедиш, че тук е играл фотошопа - няма го наклона породен от перспективата на снимката по наклонената повърхност на панела.

А тук дори не са на едно мнение дали ключа трябва да има "off" позиция, въпреки че са вложили доста усилия да докарат текста да изглежда реално:

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #365 -: Октомври 07, 2024, 07:47:01 pm »
Тук е възможно да са се изхвърлили малко  ;D
Но това не променя фактите, които посочих в поста ми с видеата. Нека поразмишляваме и над тях, а не да бягаме по тъча  ;)
Миро, Луфтханза техник България от време на време обявява свободни работни места, като изискванията не са много високи. Ако искаш ЛИЧНО да се убедиш че в самолетите няма такива инсталации, можеш да кандидатстваш.
А в това предприятие се обслужват немалко количество самолети.
Това го казвам с идеята да се замислиш... къде тия самолети се ремонтират, какво се случва ако се наложи някакъв малък ремонт на летище в което няма "тайна" работилница на мъжете в черно.
Къде се пълнят? Колко могат да поберат така, че да има място и за пътниците? Как на никой не му прави впечатление че един и същ самолет веднъж събира 300 човека, а друг път - само 100, за да има място за течността...
И да бе... тия сичките пътници не им ли прави впечатление, че примерно половината самолет е недостъпен за пътниците, щот там са бидоните? Или са скрити някъде? Къде па да са скрити... че да остане място и за резероари за гориво, и за багажа на пътниците...

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
« Отговор #366 -: Октомври 07, 2024, 07:56:45 pm »
Мисля че ти е ясно че няма как да се докаже че НЕ се пръска - просто е невъзможно, както и да се докаже че НЕ съществува Голямата стъпка примерно. Затова и се опитвам да те накарам да се замислиш.
Кой ще види през нощта има или няма следи по небето? Как ще види?
И стигаме до въпроса "Що пръскат там, де няма хора?"
Първо - никой не затрива България. Днес пак имах 500 км по пътищата на родината, и не забелязвам никакво затриване, а напротив. И второ - ако затриеш България, можеш да си изнесеш близките в Монако или Лихтенщайн. Но вероятно и там пръскат, което прави варианта да се евакуираш невъзможен.
Кой пръска по улиците покрай Кремъл? С чие "благоволение", кой е дал разрешнието? И къде ходят на съвещания Путин и свитата му, всичките депутати, министри и олигарси? Или те са предпазени от това де се пръска?
ОК, никой не му дреме за простолюдието, ма елита как живее в същите тези градове?
Не, ваксините позволяват болестта да не се разпространява и да стигне до ниво "епидемия", докато рака и диабета не се разпространяват по този начин.
Ако ти кажа колко хора си губят времето във фалшифициране на такива неща... :)

Картинката е с доста добра резолюция, като я отвориш можеш да се убедиш, че тук е играл фотошопа - няма го наклона породен от перспективата на снимката по наклонената повърхност на панела.

А тук дори не са на едно мнение дали ключа трябва да има "off" позиция, въпреки че са вложили доста усилия да докарат текста да изглежда реално:

Ето следи по небето през нощта  ;) ;D
https://rumble.com/v49rn60-chemtrails-at-night-by-the-moon-why-paid-for-by-u-the-american-taxpayer10-b.html
https://rumble.com/v5dd90c-bright-colourful-night-chemtrail-bright-illuminated-clouds.html
https://rumble.com/v4exv9z-chemtrail-stratosphere-aerosol-injection-nighttime-spray-in-massachusetts..html

Да приемем, че снимките са манипулирани.
Но как ще коментираш
таблото chem trail gen on - https://rumble.com/v273e8q-undeniable-proof-that-chemtrails-are-slowly-killing-us-banned-on-youtube.html
сравнението между contrail и chemtrail - https://rumble.com/vhwt8j-chemtrails-proof-from-inside-the-planes.html
двата самолета на една и съща височина, но единия със следа, другия - без, 3:10 минута - https://rumble.com/viv0ch-chemtrails-not-a-myth.html
спиране и пускане на инверсионна следа - https://rumble.com/v11ydha-chemtrails-undeniable-proof-send-this-to-your-representatives.html

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #367 -: Октомври 07, 2024, 07:57:35 pm »
Парите променят човека, Михаиле. Някои са готови на всичко за пари
Значи мислиш че парите могат да направят някого предател на семейство, близки, приятели и след това да заживее доволен и щастлив на Бахамите? Познаваш ли такъв? А ти можеш ли? Само не ми давай пример с някой филм!

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
« Отговор #368 -: Октомври 07, 2024, 08:00:19 pm »
Миро, Луфтханза техник България от време на време обявява свободни работни места, като изискванията не са много високи. Ако искаш ЛИЧНО да се убедиш че в самолетите няма такива инсталации, можеш да кандидатстваш.
А в това предприятие се обслужват немалко количество самолети.
Това го казвам с идеята да се замислиш... къде тия самолети се ремонтират, какво се случва ако се наложи някакъв малък ремонт на летище в което няма "тайна" работилница на мъжете в черно.
Къде се пълнят? Колко могат да поберат така, че да има място и за пътниците? Как на никой не му прави впечатление че един и същ самолет веднъж събира 300 човека, а друг път - само 100, за да има място за течността...
И да бе... тия сичките пътници не им ли прави впечатление, че примерно половината самолет е недостъпен за пътниците, щот там са бидоните? Или са скрити някъде? Къде па да са скрити... че да остане място и за резероари за гориво, и за багажа на пътниците...

Да приемем, че тук си прав. Но все пак въпросите относно инверсионните следи остават открити.
Очаквам отговори на по-горните ми въпроси.

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
« Отговор #369 -: Октомври 07, 2024, 08:00:50 pm »
Значи мислиш че парите могат да направят някого предател на семейство, близки, приятели и след това да заживее доволен и щастлив на Бахамите? Познаваш ли такъв? А ти можеш ли? Само не ми давай пример с някой филм!
Киро и Асен  ;D

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
« Отговор #370 -: Октомври 07, 2024, 08:02:10 pm »
И все още очаквам конкратни отговори по видеата за инверсионните и химически следи.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #371 -: Октомври 07, 2024, 08:05:02 pm »

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
« Отговор #372 -: Октомври 07, 2024, 08:08:28 pm »
https://www.google.com/amp/s/fakti.bg/amp/life/864453-eto-kak-se-obrazuvat-sledite-ot-samoletite-v-nebeto         Това задоволява ли те?

Това го знам. Но това не отговаря на въпросите по видеата - и линковете към rumble, и прикачените видеа  ;)
Ще е хубаво да видя малко размишления и чуя отговори, а не само линкове защо се получава дадено явление.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #373 -: Октомври 07, 2024, 08:10:15 pm »
Да приемем, че снимките са манипулирани.
Но как ще коментираш
таблото chem trail gen on - https://rumble.com/v273e8q-undeniable-proof-that-chemtrails-are-slowly-killing-us-banned-on-youtube.html
Не съм пилот, но имам подозрението че текста на последния ред може да бъде програмиран от пилота. И те понякога си правят шегички с него:

Неактивен miromad

• Специалист
  • Сериозно Активен
« Отговор #374 -: Октомври 07, 2024, 08:14:39 pm »
Не съм пилот, но имам подозрението че текста на последния ред може да бъде програмиран от пилота. И те понякога си правят шегички с него:

Да приемем, че и това е така. Но другите въпроси остават открити.