VITA-лии, когато нямате виждане да кажете нещо смислено по-добре си замълчете и стига сте обсипвали форума с погледа с гледната точка само на един общо взето доста безсмислен канал от жълтите страници.
1. На второто си висше, не помня да е имало университетски преподавател, на който да не съм давал акъл. Може и да е имало, но не помня. (нали такъв ти беше - университетски лектор).
2.
Лукавство е да кажеш жълти страници и нищо не си оборил !!!!3. "Безсмислен" канал - гроздето е кисело.
Основният му канал към момента има около 60 милиона гледания. А ти кой си?!
4. Дали е безсмислен - има кой да реши:
а) хората.
б) тия над ниво юзър.
В крайна сметка виждаме че не можете да мислите самостоятелно и само флимчета с без много свои собствени разбирания ни пре-показвате.
1. Това, което казват на филмчето всеки може да го провери.
2. Кои сте
вие?3. Филма говори сам за себе си, какво да го обяснявам?!
Направете коментар с повече от 200-250 думи за да изложите на всеслушание цъфтящата ви логическа мисъл и вашето собствено мнение ....
Преди да ме баннат навремето, като видях (в статистиката) колко часа съм отделил за писане във форума и насреща си имах предимно тролове - и се хванах за главата. Запитах се, абе аз добре ли съм?! Тогава се ровех доста и пишех много синтезирани неща по технически теми. Сега пак не виждам промяна по същество.
1. За да те запомнят, няма нужда от дълго писане, а от излагане на "есенцията". Който има акъл - това му е достатъчно.
2. Ако има нужда, мога и 1000 да напиша, но тогава пак няма да ти хареса.
....както се вижда от безкрайните ви интелектуално-оскъдни коментари, такова собствено виждане осезаемо липсва.
1. Какво стана? Обещах каса бира, а няма кой да я вземе?
2. Нещо на практика измислено от теб, освен предъвкване и сметки на теория? Нещо оригинално, свое? Или сме само ментор?!