Първо:
Занимаваш ли са още с електроника, щото имам питане относно един проц. на хладилник.
Второ: С витан брачеди ли сте или са познавате лично.
След като си модер, трябва да разкриеш някакви неща, защото си публична личност.
GMG, прочетох ти поста още по обяд, но не можах да ти отговоря, защото всеки ден от 13:00 до 21:00 съм за риба на язовира и чеша пъпа. Не мога да пиша от телефона. Работното ми време там е 8 часа.
Витан е от Варна, познавам го. Той има малък семеен хотел до Варна, канил ме е, но така и не остана време да го посетя, защото на Черното море освен цаца и граца друго няма, а аз си падам по трофеите - максималист съм.
Иначе за публичността какво да ти кажа?
Питаш ме дали се занимавам още с електроника? - да, всеки ден ходя за риба сред природата.
Да ти мязам на такъв, който ще отиде в САЩ да слугува, да стане роб и сега когато съм в полова мощ и зрялост на 34 г., да пера чекии в някой камион ли, или като някой прос, да ходя при дебели, ниски и пъпчиви мексиканки за по 20 долара.
Не, това не е за мен. Аз съм по рускините. Обичаме се с братския руски народ.
От 15 юли идват моите приятелки рускините на Свети Влас и ще съм там до средата на август. Ще играем казачок всяка вечер на брега на морето, а през деня караме спортни лодки.
После заминавам в Гърция да си порежа маслиновата гора, че ме чака тежък селскостопански труд, ще лъскам и жигулата.
Как е тира, чешеш ли пъпа? Що не каза по-рано, че си тираджия ве, та това обяснява много неща?
Скалъпих набързо 2-3 кадъра от преди малко, да видиш как се мъча аз по цял ден, не е лесна моята, тежък физически труд:
Викам си, на тия в САЩ им е по-добре от мен, дано и аз някой ден като тях....
https://www.youtube.com/v/gRqUOfNb8us