nizo, тук не дискутираме политика, а социалния проблем коронавирус. Пасков също не говори за политика. Ти явно не следиш какво се говори. На кой му пука какви резултати е изкарал на изборите и от това зависи ли кой е кръгла нула и нищо не разбира.
А ти от какво разбираш, че за толкова постове във форума не съм те видял един гвоздей да забиеш?
Спореше наред с всички администратори на форума и с генералния директор и те с добрината си ти дадоха пак право да участваш, учудвам се защо?
Та ти си вреден. Ако погледнем горните ти два поста, ти отново се заяждаш и коментираш видео, което не си гледал, видно от дължината на видеото и часа в който си коментирал. Т.е. ти отново интригантстваш.
Виж какво, не ме интересуват твоето отношение към господин Пасков, кажи го не него какъв е, не се обръщай към мен. Аз го харесвам, а ти си тръгнал да ми обясняваш колко не ставал. Защо ме занимаваш въобще със себе си и какво да направя аз, че ти не го харесваш?
Като дойде време пак за президентски избори, направи му една антикампания с мотив, колко малко гласове е събрал на предходните и това е достатъчно основание да се предполага, че не ставал.
nizo, има ли ти нещо бе човек, притесняваш ме?