Часът какво е, литърът защо е...
Или какво има във ваксините, що е графенов оксид и пр. Къде се отлага и какво уврежда!!
В експерименталните течности освен графенов оксид има.... има.... има.а..а......
W, Fe, Al, етилен гликол ( Етилният гликол е отровен и при поглъщане в по-големи количества води до смърт. Важно свойство на етиленгликола е, че замръзва при много по-ниски температури от водата.)
Да, много добре са ми познати. Графеновия оксид е ясен, желязотое нещо ново, но се сещам че когато жена ми беше бременна, имаше недостиг на желязо. Няма да ти казвам колко на брой и какви по размер ампули й биеха.
Алуминий - всяко кенче бира и всеки шоколада е обвит в алуминий. А бира пием и шоколад ядем. Предполагам че човек изяжда без да разбере килограми алуминий през живота си.
Етилен гликола... става интересно. Това е опаковка от ваксина:
На нея ясно пише "10 дози по 0.2 милилитра".
Ако цялата доза е 0.2 милилитра, кажи ми колко от нея е етилен гликол, за да остане място и за някакво смислено количество алуминий, желязо, графен оксид и... а, да и за чиповете
Щот нали един се връзваше с телефона към ваксината? И най-вече за батериите дето захранват блутуут интерфейса за поне 6 месеца, до следващата бустерна доза.
И ако в 4 литра кръв сложиш 0.2 милилитра етиленгликол - с колко ще се понижи температурата й на замръзване?
Юлияне омръзна ми от твойте опити за хиперболизирани сравнения
Да, преувеличавам за да разбереш какво ме смущава. Приеми го че пиша с главни букви.
Гласувайте за това което лично вас ви устройва избирайте между служебен и редовен кабинет. Утре е тест за интелигентност за българския народ.
Теста беше преди 5 дена. Тогава избирахме парламент. Утре избираме президент - гръмка длъжност с никакви функции. Надявах се поне че ти е ясно какво избираме утре...