Автор Тема: Всичката пара в свирката ходела!  (Прочетена 91835 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 211
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
Re: Всичката пара в свирката ходела!
« Отговор #405 -: Април 16, 2025, 10:21:47 am »
Ако трябва да сме исторически коректни - точно обратното е :) Русия е наследница на Киевская Русь, към която са добавени камара "чурки" на изток. Изключително с демократични референдуми, разбира се.

Да, исторически коректни викаш....
Не "помня" точно  ;), но аз за Киевка империя не съм чувал:) Киев винаги е бил град. Аз и за държава София не съм чувал и по аналогия на подобното, да твърдиш, че софиенците са родоначалниците на българите, някак ми се струва наивно.  :D

Типичен представител на Руската федерация е показан на клипа, нали? :) Славянин, православен християнин.

Да, този който снима с камерата е от руска националност, коя обаче от 200-тата етноса, ми е трудно да разгадая. Но видеото не се фокусира върху оператора, а около екстериора на гладомора от американ дрийм.  ;D

За това говоря през цялото време. Такива са ти всичките "факти" - дорисувани с фотошоп.

Ами това е твоята визитна картичка.  :D
Понеже ти бърка у гъзъ "модераторството", аз съм готов да АБДИКИРАМ в твоя част  :D, като джентълментско уважение на врага  :D, ако ти си подадеш документите пред "Шефа" ;) с тази "визитна картичка", дЪ тЪ тУри на мойтУ мястУ  :).
От нея лъха доверие и интелект.  ;D  :D  ;D

Ша ти здам караула с всичките му салтанати.  :D
Белким, чунким, галиба, гачи, начи  :D, станеш поне малко щастлив, че то видно от миналото и настоящето нещо много ти липсва, а като описах и бъдещето, направо ми се струва, че газ ще пикаеш тогава.  ;D

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 373
« Отговор #406 -: Април 16, 2025, 12:14:15 pm »
Да, исторически коректни викаш....
Не "помня" точно  ;), но аз за Киевка империя не съм чувал:) Киев винаги е бил град. Аз и за държава София не съм чувал и по аналогия на подобното, да твърдиш, че софиенците са родоначалниците на българите, някак ми се струва наивно.  :D
Изобщо няма да ме учуди, че няма да си чувал и за Великото Московско княжество. Щот то трябва да се четат и исторически книжки, история не се учи само от изказванията на Костя късия микрофон и Киро Брейка.

Да, този който снима с камерата е от руска националност, коя обаче от 200-тата етноса, ми е трудно да разгадая. Но видеото не се фокусира върху оператора, а около екстериора на гладомора от американ дрийм.  ;D

Казват че ватенките са толкоз горди от това си историческо наследство, че са взели от вратата знака "Z" и го поставят на машините си да им напомня за вкъщи :)

Белким, чунким, галиба, гачи, начи  :D, станеш поне малко щастлив, че то видно от миналото и настоящето нещо много ти липсва, а като описах и бъдещето, направо ми се струва, че газ ще пикаеш тогава.  ;D
Ще ти се... кефя се на макс и сега.

Неактивен Ksurnev

• Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 547
  • Ужасно саркастичен
« Отговор #407 -: Април 16, 2025, 02:20:31 pm »
КИЕВ Е ОСНОВАН ОТ ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ – КИЙ – ШАМБАТ, БРАТ НА ХАН КУБРАТ!

• Много Напреднал
« Отговор #408 -: Април 16, 2025, 02:39:18 pm »
Аз се чудя, къде пропадна оня крадливия с винкелите?  ;D
Той завалийката направо лошо му става, като му казвам истините.

От срам и наследена вина се покри, като чу отчаяната молба на малкия Стойне, разстрелян, като куче заради политическите възгледи на баща си, докато той не е вкъщи. Представяте ли си каква "демокрация" е било в България, преди комунистите да вземат властта 1944 г. и защо е изкопан оня ТРАП в софийските гробища?

- Чичко, моля те, не ме убивай, аз съм малък! - каза 7 г. Стойне, преди да получи куршум в главата

Много е лошо за съвестта, когато се криеш, като съсел от неудобната истина, няма и не искаш да кажеш нещо в своя защита.
А аз съм затова тук, да държа будна народната памет, да ги помним тези неща.
Защо аз нямам угризенията на специалиста по винкелите?

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 213
  • Преди цунамито, водата се отдъпва...
« Отговор #409 -: Април 16, 2025, 03:16:03 pm »
Да ви светна  8) , защо НЛО-тата с извънземни летят над САЩ, а над мада Раша н'и щът!  :D 8)

https://rutube.ru/video/bc227ab4ba2f5d5426e7802c9b4b74c6/

Секретный доклад ЦРУ: Русские уничтожили НЛО, но заплатили страшную цену.
Шокирующий тренд Украины!

Апропо, какво е рекъл Чарли Чаплин: https://www.km.ru/joke_day/916326

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #410 -: Април 16, 2025, 03:17:18 pm »
Защо аз нямам угризенията на специалиста по винкелите?
Щот си безсърдечен човек. С нищо не се различаваш от оня поручик. Но това си е присъщо на хора като теб.

• Много Напреднал
« Отговор #411 -: Април 16, 2025, 03:59:19 pm »
Щот си безсърдечен човек. С нищо не се различаваш от оня поручик. Но това си е присъщо на хора като теб.

Какъв предател и изменник си ти, та ти отричаш българската история, само и само да я нагодиш на прозападното ти предателско мислене. Та ти отричаш българското мъченичество, баташките кланета. Все едно бесарабските българи са избягали в Молдова на екскурзия. Та ти си патологичен инат. Дори с фантазиите си искаш да натрапиш, че Стойне не бил убит, сигурно малкия Стойне е убил сатрапа поручик Йорданов.

УКРАИНСКИЯ ХОЛУВУД. Тук може да видите как правят новините - филми, фотошопи и т.н.

https://www.tiktok.com/@h0h0lpidor5/video/7493427919126088982

https://www.tiktok.com/@putintvoiprizedent/video/7493446763186113814

Цялата ви работа такава, фашаги.

Ето колко сърдечни сте фашагите:

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #412 -: Април 16, 2025, 04:19:19 pm »
Какъв предател и изменник си ти, та ти отричаш българската история, само и само да я нагодиш на прозападното ти предателско мислене.

Българската история:
https://www.facebook.com/share/p/1FbW91Tcnk/

... Дори с фантазиите си искаш да натрапиш, че Стойне не бил убит, сигурно малкия Стойне е убил сатрапа поручик Йорданов.
Това ти искаш да го натрапиш, както много други неща. Съчинител мъничък...

... Все едно бесарабските българи са избягали в Молдова на екскурзия.
Цитат
Масовите заселвания на българи в Буджак, където днес е концентрирана основната част от бесарабските българи, започва през Руско-турската война от 1806 – 1812 година. Непосредствено преди нея руското правителство изселва местните татари с намерението да укрепи границата си, заселвайки там християнско население. Първоначално заселниците са главно румънци, но с прехвърлянето на военните действия на Балканите през 1809 година и с оттеглянето на руснаците от Добруджа и североизточна България през следващата година няколко хиляди българи се преселват в областта.[3]Този процес не е съвсем доброволен, а стратегия на руския император.

И малко картинки:

Този плакат да ти напомня нещо? Или свастиката е единственото на което виеш?

• Много Напреднал
« Отговор #413 -: Април 16, 2025, 04:55:05 pm »
Българската история:
https://www.facebook.com/share/p/1FbW91Tcnk/

Ти щото учиш история от Фейсбук, затова си на това дередже.
История се учи в училище, на от компютъра.
Но понеже и не си ходила на училище - останал си с килийно образование, а трупай сега капитали в мандрите и тецовете  :D, да ти дойде акъла у главата за следващия живот.  :)

Там у ваща фирма сте само някакви дядки аутсайдери, няма един млад човек, да не говорим, че жена не сте виждали  ;D. У хлебозавода при менгяните е вашата среда.  ;D

Та намерил кой, да ми казва къде да чета история.

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #414 -: Април 16, 2025, 06:27:51 pm »
Ти щото учиш история от Фейсбук, затова си на това дередже.
История се учи в училище, на от компютъра.
Така си мислиш... в училище не преподават такива неща:

Не се сещам кога точно е изобретен фотоапарата но по логиката снимката трябва да е на някаква по-късна дата от изобретяването му...

• Много Напреднал
« Отговор #415 -: Април 16, 2025, 07:16:00 pm »
People Living In The Sewers Of San Francisco  ;D

Това го няма в сайтовете на соросляка.  ;D

Това е днес в САЩ - живеят при плъховете в канализациите цели американски семейства.  ;D
Това ли е американската мечта, питам аз?

И ко сега, аз ли да ходя там, да си оставя пашалъка - жените, имотите, ските, водните спортове, фитнеса, кафетата и да зема да ида да търся американ дрийма?  :D
Айде иди ти живей там в канала или на палатка:

Представяте ли си - цели 22 г. живели в канала, кът лалугери! - това е чудото на запада.  ;D

<a href="https://www.youtube.com/v/xKXR3mNFdy0" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/xKXR3mNFdy0</a>

<a href="https://www.youtube.com/v/DRrxFX1wfFg" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/DRrxFX1wfFg</a>

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 644
« Отговор #416 -: Април 16, 2025, 07:21:39 pm »
Защо аз нямам угризенията.........
цитирам:  5. Нарцистични разстройства на личността

Наименованието на тези нарушения е свързано с митологичния Нарцис, умрял от любов по собствения си лик.

Най-често нарцистичните хора искат:

Да бъдат постоянно център на внимание.
    Непрекъснато някой да им се възхищава и да ги възхвалява.
    Да се чувстват привилегировани като получават услуги и предимства.
    Да няма по-привлекателни, по-интелигентни и по-талантливи от тях. Поради това може да завиждат на други хора, както и да вярват, че са обект на завист.
    Пациентите с нарцистично разстройство имат самодоволно поведение и нерядко се държат арогантно към околните, следвайки древното правило “целта оправдава средствата”.

Как да се комуникира с човек, с психологично разстройство?

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #417 -: Април 16, 2025, 11:58:10 pm »
Един много интересен документ: https://docs.historyrussia.org/ru/nodes/293257-zapis-besedy-predsedatelya-soveta-narodnyh-komissarov-sssr-i-v-stalina-s-ministrom-inostrannyh-del-velikobritanii-a-idenom-16-dekabrya-1941-g#mode/inspect/page/2/zoom/4

За някои другарЕ дето не обичат да четат цяла страница, бих препоръчал да обърнат внимание на т. 5 - "Турция"...

• Много Напреднал
« Отговор #418 -: Април 17, 2025, 09:24:18 am »

Как да се комуникира с човек, с психологично разстройство?

А дай си сам обяснение, как се комуникира с човек, който се хвали, как на млади години крадял от завода в който работил и как бяга, като дявол от тамян, при изложение на факти от времето на фашисткото управление в България и то частично, относно разстрела на деца.

Видимо раздразнително. Истината дразни и боли, а всички си правят изводите. Та тук не става въпрос за завист, а за наследени угризения.

Клането в Ястребино
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5_%D0%B2_%D0%AF%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%BE

Същевременно, след като на 22 юни 1941 г. нацистка Германия напада Съветския съюз, българските комунисти започват въоръжена борба. В началото тя е ограничена, но след победите на Червената армия при Сталинград и особено при Курск през лятото на 1943 г. партизанското движение се разраства и става проблем за властите.

Затова на 10 април 1943 г. с окръжно № 3928 на МВР е наредено да се предприеме пълномащабна борба с партизаните, като се използват и военни части.

Да не забравяме българската история:
Ето списък на над 100 разстреляни български деца от българските фашистки изроди.

За съжаление, списъкът на убитите малолетни и непълнолетни българчета е много по-дълъг:

13-годишните Никола Георгиев Накев от Перущица и Митко Палаузов от Габрово

14-годишната Иванка Тодорова Пашкулова от с. Старо Железаре, Пловдивско

15-годишните Стоян Рачев Раев от с. Черешово, Детелина Мирчева Минчева от с. Черногорово, Пазарджишко, и Иван Атанасов Филев от с. Ситово, Пловдивско

16-годишните Кръстан Стоилов Кръстев, Мария Петкова Ненчева от с. Пъдарско, Пловдивско, Гинчо Славов Гинчев от с. Мало Чочовен, Сливенско, Иван Атанасов Бандаков , убит в местността Милеви скали, Костадин Иванов Запрянов от с. Бодрово, Хасковско, Марин Трифонов Попов от с. Правище, Пловдивско, Иван Стефанов Василев от с. Присойна, Омурташко, Цветана Живкова Велева от Перник, Иван Динчов Кривиралчев от Копривщица, Тодорка Истратиева от с. Расник, Брезнишко

17-годишните Стефко Иванов Крайчев от Сливен, Никола Делчев Делевски и Стоян Николов Мусенов от с. Старо Железаре, Мехмед Юсеинов Юсменов от с. Горско Сливово, Ловешко, Трайко Тодоров Траев от с. Каблешково, Бургаско, Боян Станков Христов от с. Лешниковци, Трънско, Васил Тодоров Христов от с. Падала, Давид Арон Давидов от Пловдив, Костадин Георгиев Лазаров от с. Бараково, Кюстендилско, Максим Петров Мишев от Пещера, Спас Христосков Стоичков от Костенец, Тинка Христова Ковачева от Пловдив, Иван Димитров Глушков и Кирил Димитров Тананеев от Самоводене, Любен Петров Ганчев от Батак, Иван Николов Рачев от Разлог, Ангел Спасов Недков от с. Подгумер, Софийско, Димчо Георгиев Караминдов от Карнобат, Иван Нанев Атанасов от с. Върбен, Пловдивско, Цветко Александров Караджов от с. Мирково, Софийско, Костадин Такев Тодоров от с. Войнеговци, Софийско, Мария Георгиева Бакалова от Пловдив, Кунчо Цоков Фитлеков от с. Красново, Пловдивско, Петър Станчев Божинов от Габрово, Стефан Цвятков Станев от с. Крушево, Севлиевско, Тодор Петров Велчев от Перущица, Димитър Янков Василев от с. Кривина, Софийско, Тодорка Йорданова Моралийска от с. Долна Диканя.

Да, повечето от тях са били партизани или ятаци, но не са съдени, а просто убити. И да, повечето от убийците им са осъдени от Народния съд, но нима без вина?

Днес живеем в друг свят, но нека не забравяме, че трагичната съдба на тези деца също е част от нашата история.

Автор: проф. д-р Искра Баева

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 644
« Отговор #419 -: Април 17, 2025, 07:01:28 pm »

Днес живеем в друг свят, но нека не забравяме, че трагичната съдба на тези деца също е част от нашата история.[/i]

Автор: проф. д-р Искра Баева
Този твой пост отново завтор-повтор, недвусмислено доказва психичните ти отклонения. Кое от нарцистичните разстройства не съвпада с твоя профил, написани от мен по рано?
Много мрънка за този Кузмов! Криел се! Нищо подобно, бях в Дубай. Заведох внуците. А ти очакваш от мен да ревна, защото на теб ти се реве! Ми реви си колкото щеш но не досаждай на цял форум! Какво ми постваш Искара Баева? Патризанска фамилия! Искаш ли да ти постна моя баща? Оцелял ветеран от ВСВ и куц до смъртта си!
Руско мекере, скрий се някъде и спри да мрънкаш! Въобразяваш си че като те подпира dymelsof си хванал господ за шлифера. Хайде давайте, като приложите сила ще настъпи мир! Пий си хапчетата!