ОК, оттук нататък ще изказвам "моите предположения"... Но ще се съгласиш, че в нАучните среди битува мнението, че магнитуда на земетресението беше 7.3 - 7.6 Откъдето тръгна и спора...
Това да се хващаш за някаква цифра, дали било точно еди колко си е несъществено и не е в основата на настоящия спор. Не били 9 лв., ми били 8 лв. Така съм запомнил още от първия ден, кой знае дали тоя дето е писал новината не е умножил по някое число. Когато имаш съмнение за умисъл и рукотворно дело, най-малко съществено е колко прецизно е обявен крайният резултат. Ако се докаже вината на САЩ, това дали е 7 или 9 по Рихтер по нищо няма да повлияе на обвинението последствията не се измерват в скали, а в разрушения и жертви.
И това е фифти-фифти, нали? Или предоставиха резултатите от разследването на заинтересованите страни?
Не само, че не са представяли резултати, ами дори нямаше официално обвинение за намесата на САЩ, а само за опит за преврат в Турция. Но участието им е общоизвестен факт, защото освен колониални медии има и антиколониални и там се представиха доста факти, които водят до това заключение. После поведението на
Ердоган го потвърждава. Искаха на мястото на Ердокан с военен преврат да турят един обучен в американска школа турски цереушник - уж кемалис, чийто възгледи нямат ама нищо общо с тия на Кемал Ататюрк. На последно място по ковне начин се доказва от историята. Поведението - историята на деликвента никак не без значение, а Турция има много богата история на военни преврати, които винаги са правени от ЦРУ с цел винаги да има проамериканско правителство в Турция, както у нас - 34 г. вече имаме все проамерикански правителства, което не е нормално от гледна точка на демокрацията.
Тоест приемаш това което тя дава за поне 50% вярно, вкл и "мнението" й за хомофобите?
Не можеш да ме засегнеш на тема педерастия, защото ако има някой който се съмнява, съм готов да му го ... нали, да не казвам кво.
А доколко тоя изкуствен интелект говори истини, последните 3 дни се занимавам доста с него, чатим си и ето какво установих:
По специфични тематики - ич го няма. Отговаря само с общи приказки, а много често говори пълни глупости.
Най-го бива в програмирането, пише банални кодове. Но ето преди малко му зададох елементарен въпрос - дай пример на софтуерен таймер 10 mS за STM32 и ми написа такава глупост, че му викам, ти май влезе в цикъл и няма излизане от него. Той вика май да, извинявай и спря. Викам не спирай, а действай. той пак почна и пак някаква глупост. Подсказвам му леко, викам ползвай оператор if. Тогава той вика аааа...вярно...прав съм бил и се справи, та чак ми благодари, ама му се разсърдих, че не ми плати...
Бах го в изкуственяка, аз трябва да го уча вместо той мен.
Чат:
Мисля, че функцията която предложи while ((HAL_GetTick() - prev_tick) < 10);
prev_tick = HAL_GetTick(); е грешна и ще нулира променливата при всеки такт, ще зацикли. Предложи код на таймера с оператора if без да пишеш инициализацията на контролера
Той:
Вашето предложение е верно, цикълът в while функцията може да се зацикли поради грешното условие. Оператор if може да бъде използван вместо цикъл while. Въпреки това, полният код на инициализация на контролера и конфигурация на таймера е необходим за да работи правилно. В примерния код, само частта от основната функция са показани:
#include "stm32f4xx_hal.h"
void main(void)
{
uint32_t prev_tick = HAL_GetTick();
while (1) {
if ((HAL_GetTick() - prev_tick) >= 10) {
prev_tick = HAL_GetTick();
HAL_GPIO_TogglePin(GPIOA, GPIO_PIN_5);
}
}
}