Пикси, в завода за горелки в Швенди, където ходим на курсове имат нужда да изхвърлят топлината, генерирата от горелките по време на тестовете.
Горелка,
почини малко с тия горелки ве, празници са той пак за горелки говори...
Сън не те хваща с тия горелки. Знам, че си атеист, но имай малко уважение към вярващите ти съселяни - имат свещен празник. Всяка твоя 3-та дума е "горелка". През тези религиозни празници се "чеше пъпа", не се говори за горелки.
Христос Воскресе,за всички православни християни-антифашисти.
Будистите със светлите души знам, че не почитат нашия Бог Христос, щото и те били големи капиталисти и антифашисти, но трябва да се съобразяват, че не ние християните, а те са изневерили на традиционната религия и са приели чужди нам религии, като са се отдалечили от корените си съвсем съзнателно със заблудите си. Кармата няма да им прости.
Оркаджията,
ако сега живееше при Бай Тодор отдавна щеше да е пенсионер и да не работи. Сега понеже е "забогатял" от частната собственост, той ще работи до последно, даже демократите го моднаха, тунинговаха го - да произвежда съвсем безплатно
шипчест протеин с ваксината на либерализма.
Той вика, че бил винаги прецакан. Ами с това негово мислене винаги ще е прецакан, и на Луната да иде и там ще се е прецакал, но комунистите му били виновни за всичко. Комунистите ли са ти виновни, че ти се налага да работиш на дърти години? Ей аз навърших вече 36 и почнах 37 - чеша пъпа ката ден.
При Бай Тодор имаше пенсионери на 42 г. А сега какво е?
Пазач на язовир вика - ти
EDM си комуниста, аз съм капиталиста и демократа ей тъй, докато пазя язовира.
И що аз съм бил комуниста, тъй и не разбрах, ама и той не конкретизира. И аз ходя постоянно на язовирите, но да чеша пъпа, а той там явно трупа капитали.