Сега чакаме да видим каква цена ще обяви Русия за нигерския уран... що ли си мисля че народа на Нигер няма да забогатее от тая сделка...
Имаш право да вангуваш колкото си искаш.
Проверих по руските медии, колко получава Нигер за урана, вярно е - 11$. Но отново не е посочена мерната единица. И в клипа на Пригожин нямаше мярна единица, аз написах гр., защото предположих така. Стори ми се 11 $ за кг. уран по-евтино от кило боб или още там нещо....
Но както казах, не е важно, че не съм улучил мерната единица, важно е отношението на цената на продукта и печалбата. Като разделиш 218 на 11 се получава по-малко от 5%.
И впрочем, като чуя някоя новина, не се втурвам да проверявам стойностите по други новини, щото на ден чета 500 новини, и ако трябва да прочета още 5 000 за проверка, няма да ми остане време да чеша пъпа.
Ти обаче от заядливост и от напъни да ме хванеш в някаква лъжа, щото така ти се иска, викаш дай сега да му натрия носа на
EDM еlectronics - правоприемника на комунистите
, да го злепоставя и той да се почувства зле...победен...
Обикновено си свалям от ТикТок доста клипове, но този не позволяваше, иначе щях да ти го сваля и да го кача, щеше да чуеш нещата които казвам.
Впрочем, понеже спореше с други колеги, че Зеленски бил наркоман и руска пропаганда, имам записан клип на телефона си от ТикТок със Зеленски, как обяснява на публиката, как взима наркотици, какви са те, кога и какъв е ефекта. Той не крие, че е наркоман, ти го криеш.
Що така бе Миме? Да си играя ли да закача клипа или ще повярваш?