Май споменах нещо за циганката...
Ще ми е много интересно ако се върне онуй време, и дойдат да ти експропррират емнайсетте апартамента и гаража с лъскавия теракот и фаянс у войводския град и в тях населят индианци от кв. Надежда - тогаз к'ви ще ги пееш... Кат почнат да се топлят с хилядите томове художествена и наУчна литература де си я изчел...
А аз ако те върна малко по-назад от соца, кога са сваляли фашагите не само скалпа, като индианците, то само скалпа е награда, ако ти свалят
и трябва да благодариш, че си останал жив, ами да ти одерат цялата кожа жив и да те пуснат по кокалчета в крематориума, да виждаш само през едно прозорче света, дакота плътта ти гори от ей тия горелки, дето един тук от форума инсталира
, тогава да ти питам аз за сравнение със соца, дето е имало едене и пеене на глава, спокойствие, жените не са били комерсиални, хората весели и добри.
Това с дрането на кожи се завръща и ако не е Русия дрането ще почне още от утре. Или ще ти пуснат вирус от американските лаборатории, или ще те затворят в американския Гулаг в Куба или ще те карат насила да ядеш ГМО, педерастия и т.н. Едно хубаво нещо не мога да посоча за настоящия и не дай Бог бъдещия либерализъм - американския фашизъм.