След многократни предупреждения за многониковост, многократни прошки и предупреждения, че ако не престане да пише от много профили партизанина му с партизанин Христо (Сульо) с последен ник livret, получава перманентен бан на всичките 4-тири партизански ника.
....
Форумът "Мазето-нет" е обществена електронна медия и се предполага,че е длъжна да спазва законите на Република България! Пиша и в други форуми,няма толкова драстична омраза към чуждото мнение....!!
Относно обвииненията в "партизанлък" са необосновани с факти! Приет съм по правилата на форумът! И държа да ми се спазват правата по Конституция!
А какво да мислим за изявленията на обвинението/модераторът /....
"...САЩ и неговите сателити ЕС, в т.ч. и България са
терористи и фашисти, защото методите им са такива.
Те подкрепят нашественици, които заграбиха чужда земя.
Те са расисти. Не уважава другите религии,
цялата им харта за правата на човека е една бутафория и долно лицемерие.[/color]
Скоро време ще изритаме тая фашитска сган от управлението на държавата ми - мръсни долни фашаги. "Имайте уважение към законите в страната:
"
От 2011 г. във връзка с изпълнение на задълженията на България по международното право, е забранено да бъде оправдавано, отричано или грубо омаловажавано извършено престъпление против мира и човечеството, когато се създава опасност да се упражни насилие или да се създаде омраза срещу отделни лица или групи от хора (чл.419а от НК, затвор до 5 г.)"
КОНВЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ОСНОВНИТЕ СВОБОДИ
(Ратифицирана със закон, приет от Народното събрание на 31 юли 1992 г. - ДВ, бр. 66 от 1992 г. В сила за Република България от 7 септември 1992 г.)
Допълнена с Протокол № 2 от 06.05.1963 г., изменена с Протокол № 3 от 06.05.1963 г., Протокол № 5 от 20.01.1966 г., Протокол № 8 от 19.03.1985 г.
Обн. ДВ. бр.80 от 2 Октомври 1992г., изм. ДВ. бр.137 от 20 Ноември 1998г., попр. ДВ. бр.97 от 9 Ноември 1999г., изм. ДВ. бр.38 от 21 Май 2010г.
Свобода на словото (Изм. - ДВ, бр. 137 от 1998 г.)
Член 10
1.
Всеки има право на свобода на изразяването на мнения. Това право включва свободата да отстоява своето мнение, да получава и да разпространява информация и идеи без намеса на държавните власти и независимо от границите. ....