EDMчо, отбележи за протокола истината! Нямаше как човек от село да стане гражданин в онова бленувано от теб време!
Нали и аз това казвам. При условие, че бабите и дядовците ти са били от селата, как майка ти и баща ти са станали софиянци, без намесата на БКП? Айде обясни ти тази истина?
Да, дядовците и бабите ми не са от София.
Срамно ли е да си селянин т.е. човек от село?
Този въпрос го задай на твоя приятел
Горелката. Той беше този, който постоянно натрапва, че живеел градски начин на живот, а какъв селянин съм бил аз, пък аз съм му завиждал - на кое, вероятно на оловните обувки или вместо него да ида в мандрата аз, или да взема и аз да стана алкохолик?
А помниш ли как постоянно се подиграва на руски алкаши, все едно той е спортист, как Медведев бил пиянка? Може ли да се присмиваш на другите за това, което си ти самият, хвалиш се с него и публично, без някой да те е питал, каква диагноза ти поставил доктора? - този не е наред с главата...
Имам усещането, че в предния си живот си бил магаре...
А аз виждам, че ти в този живот си магаре - едно заблудено магаре и бивш комсомолски секретар.
И както ти казах, ти си син на комунисти, но го прикриваш! Оправданието ти е, че под крушата можело да падат ябълки. Съдейки по себе си - ДА. Всички едно времешни комсомолски секретари сега станаха най-големите либерали и русофоби, комунофоби. Ти не си изключение.
Гласуваш и за баш комунисти и 6-таци. По принцип не е проблема за кого гласуваш, всеки прави своя избор, но понеже постоянно ревеш за тия комунисти - ти си психо болен русофоб и комунофоб, някак не се връзват думите и делата ти.