Жужи на мен ми се материализира в мека китка, такива първосигнални асоциации правя
. Не знам дали в действителност обсъжданата личност е ЛГБТ, но знам със сигурност от самия него, че предпочитал гей-паради пред български манифестации за 1-ви май и 3-ти март, щото били комунистически.
А самият той е бивш комсомолски секретар, син на комунисти докарал се благодарение на мисленето си до инвалидност. Ако му беше здрав духа, щеше да ву е здраво и тялото.
Другари идеологически съмишленици:
Жужи е спорил с баща си по същия начин, както спори с мен и с вас. Баща му е бил най-малкото доцент, но синът му се правил на професор пред баща си. По всичко личи, че те не са мелили брашно именно поради идеологически съображения. Тоя се е разболял ментално от неолибералната пропаганда и бутафорната демокрация. Не е нормално на неговите години да те интересуват Ламборджинета и сп. Плейбой. А той всъщност е
скъсаняк . На фона на Ламбординито той изкарва жълти стинки с оловните обувки, чистейки саждите от комините на ТЕЦа и доменните пещи от катран.
Той бил капиталист! - скъсаняк...
Купил си две стари счупени ретро коли и вика - аз постигнах абсолютното щастие,
EDM electronics е нещастника с
Жигулата , той е болшевик и намя 2 лв. в джоба да си купи старо раздрънкано
BMW, като мен.
Много е зле завалийката.
Не съм му показал нагледно що е туй американска демокрация в он-лайн медия, защото го ползвам за изтривалка, пишкир.
Анатема Евро
гейски съюз!
https://www.tiktok.com/@atanasstefanof/video/7318048287909498145