Преди доста години, когато още
Михаил Кузмов го нямаше във форума, един наш колега /съфорумец/ работи заедно със Съргойчев /който не познавам, той ми каза/ по Тестатика и генератор на СЕ на базата на плазма. Теорията била негова - ТЕОРИЯТА подчертавам. Това ще рече, стоиш и мислиш на база знанията които имаш и си представяш, как манипулираш нещата - материята и така вадиш от нея енергия. Да, ама не. Теорията се оказа грешна. Колегата съфорумец беше практика - изпълнителя на теорията, другия, професора - теоретика.
Ядец!
Та не се впечатлявам от имена, научни титли и т.н. Дайте нещо реално, както обича да се изразява
Бате му Джул, дай реална Лада и Москвич, не на чертеж и теория. Иначе физици и химици колкото щеш...
Пък и не е хубаво да се хвърля топката в чуждото игрище - ще мислим и обсъждаме Съргойчев. Дай да видим тая "топка" толкова години си работил, като изобретател, но само загатваш, криеш се, да създаваш впечатление, на велик и като ти кажат дай да видим нещо - се обиждаш. Ей затова ти казвам, че си лапал само кифтаци и маал крачоли - и съм прав! Иначе досега да ме беше оборил с факти.