Автор Тема: Подкрепа за енергия от възобновяеми източници за домакинствата  (Прочетена 29917 пъти)

Неактивен Номак

• Сериозно Активен
  • Публикации: 478
  • Благороден!шаман!крадец на свободна енергия!
Глупости и демагогия не ми се чете!има си статистика.интервсно как едм е запознат в детайли с висящото ми дело?интересно и как витанчо на следващия ден след неправомерното ми задържане знаеше детайли и пишеше в форума?жалки мишочета ,съдбата не ви е отредила да бъдете нещо повече от това което сте-свиквайте

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 134
  • Експертът не може да се автоматизира.
...интересно и как витанчо на следващия ден след неправомерното ми задържане знаеше детайли и пишеше в форума...

1. Лъжеш като дърт индоевропеец. До ден днешен нищо не съм знаел.
2. И какво съм написал, че си направил такива асоциации?!

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 092
  • Santa Claus - "Ho ho ho!"
Номак
никой не те е очернял, сам си се очернил.
Ползваш платформата на форума в чата, в разискване на наркотичните ти проблеми нееднократно. Дори имаше колеги ти пожелаваха попътен вятър в затвора, онождане и т.н. Това не са неща, които аз съм коментирал, а основно ти. Какво да направя, че така открито говориш за тях. Има и други конфиденциални начини за комуникация, но щом си решил да го правиш не така скрито и то в частна платформа публично, каквато е форума - явно ти е все едно.

Аз от марихуана и наркотици не разбирам - не съм употребявал и не знам какъв е ефекта, виждам ти си доста запознат с проблематиката и щом казваш са така полезни, няма от какво да се притесняваш. Той и алкохола е полезен абстрактно - убива вирусите в кръвта, но при наличието му при управление на МПС е престъпление.

Та аз от твоите признания считам, че ти сваляш много нивото на форума. Да не говорим, че постоянно пускаш някакви тъпи теми, никому ненужни и се налага да ги трия.

В крайна сметка както си решиш, аз съм търпелив, но не безкрайно.

Неактивен Номак

• Сериозно Активен
Edm не прави внушения че съм шофирал под употреба -имам 4…5 теста които показват точно обратното!употребата на марихуана не е престъпление!спирам да говоря,след решението на ВКС и евентуално на ЕСПЧ пак ще си говорим..
П.п. витане ,ако лъжеш че ни си писал да те тръшне ли рак?

• Global Moderator
  • Много Напреднал
Номак,
предполагам разбра, че всяка провокация ще бъде наказана.

Сърби те, а за ще те начеша....

Неактивен Номак

• Сериозно Активен
Заплашваш ли едм?както в началото след задържането думаше че ще ме тикнеш в затвора?по спокоен ли ще бъдеш ?разбира се,няма да се налага да триеш СЕ темите които пускам...ще си безчинствате на воля с останалото опг..понеже в чата излезна информация че си съдия ,кога опгто ще бъде съдено за престъпления срещу човечеството.?ти в качеството на престъпник с черна тога ли си?който рипка срещу народа рано или късно увисва приятел.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
Я пак, я пак?! Ама с доказателства, както се ти се плюнчиш, че трябвало...

• Global Moderator
  • Много Напреднал
Номак,
изказванията ти все повече ми приличат на симптом на шизофрения.

Винаги съм казвал, че Интернет като магнит привлича хора с ментални проблеми.

Неактивен Номак

• Сериозно Активен
Я пак, я пак?! Ама с доказателства, както се ти се плюнчиш, че трябвало...
Съвсем прост въпрос зададох -отговори с да или не!стига шикалкави!
За да е по интересно отговори и на следващия въпрос-подслушвате ли телефона ми ,витанчо?отговори спокойно,ако да-няма да те съдя ,казах вече-не може да сте повече от това което сте...няма смисъл..

Edm,шизофренията заедно с всички останали гадни болести са характерни за твоя етнос ,не ме принизявай на това ниво..

• Global Moderator
  • Много Напреднал

Edm,шизофренията заедно с всички останали гадни болести са характерни за твоя етнос ,не ме принизявай на това ниво..

Тук вече ме заинтересува и възниква резонният въпрос:
- А ти от кой етнос си?

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
1. Помощ от публиката. Какво точно пита тоя шаман?!

2. Приписваш ми собственият си начин на мислене - груба грешка.
3. Отговаряш на въпроса с въпрос. Исках ти доказателства, какво съм писал - или поне нещо подобно на това (в което има толкова логика, колкото витамини има в л@йното).
4. Не знам EDM как те трае. Лукави манипулатори бих търпял няколко секунди - колкото да им обясня, какво им се е случило... forever.
5. Не получа ли цитата, за който ме обвиняваш - не ме занимавай с напушената си логика.

Неактивен epwpixieq-1

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 156
  • e^(π*ι)+1=0
Просто хората преминаха на климатици, термопомпи, пелети, газ а някои експериментират и с фотоволтаици.
Интересно явно климатиците за вас не са термопомпи, в противен случай изброяването ви няма смисъл. "пелети", а вие от какво мислите че основно се правят тези "пелети" ако не от дървесина  ;D (има и други видове но остновното е от дървесина). Отопляване с фотоволтаици както казах е постижимо когато сте под 33-третия паралел ( а и тогава соларно-термалните панели ще ви вършат 400% по-ефективна работа), но даже и тогава нещата както в последно време се вижда, не са така сигурни, като се вижда от снжните бури в северен Техас, 2-път за 5 години (за сведения на геогравската ширина на северна африка) или северна Флорида, където не е падал сняг от 70 години.

За газта интересно, имате ли представа колко огранична маса трябва да е престанала да е жива и под какви условия и за какво време за да може да се извлече след (милиони) години тази газ. Принципно нямам нищо напротив хората да се отопляват на каквото им се струва най-икономично или най-мързеливо  ;D, всеки си прави преценката на база на условия и възможности, все пак отоплението, поне при наши условия е, обикновенно 95-99% от цялата енергия консумирана от едно домакинство (изключвам автомобила). Това което обаче е абсолютно глупаво да се прави е да се представят това като "безплатен" или "зелен" начин на отопление или още повече, което за съжаление е заглавието на тази тема, да бъдат подркепяни от държавна или къквато е дргуа администрация, на която е дадено правото да събриа данъци и такси.
Пикси, щеше да е много добре да познаваш точно какво е положението вместо да си изсмукваш разни глупости от пръстите, и да ме занимаваш с измислени конспирации. Язовира е направен за питейна вода за Перник, а не заради ВЕЦа.
Начина по който отговаряте показва че изобщо нямате на престава относно какво коментирах (което честно не ме учудва), понеже този седиментен процец важи за всички водоеми с преградни стени, независимо за какво се използват.

Неактивен Номак

• Сериозно Активен
витана,пак ивърташ..тва са нали знаеш какви работи :)
едм ,знаем се :) няма нужда от демагогии,казах!като съдия ,ти направи нарушение като изнесе информация,направи заплаха !би следвало да ти търся отговорност-ама няма нужда да ти слизам на нивото,ще се оцапам с  прасето,ако си чувал тъс поговорка!!Не ми пречиш,живей си животченцету и нима занимай  :)
« Последна редакция: Януари 25, 2025, 07:23:42 pm от Номак »