Какво се вижда, остави другите да преценят! Пак се вживяваш като последна инстанция! Кажи нещо за русофилите, нали и ти гласува за тях, или не си? Не съм информиран!
Това беше неуместно, къде видя, че съм се изказал последен и след мен точка?
Хайде престани да спекулираш или по-точно църкаш, като стара мома, каква власт съм бил имал тук във форума и как съм я ползвал при участието си в темите. Глупаво изглежда отстрани - разбери го. Нито модерирам нещо, нито вадя дивиденти от реплики, нито Путин ми плаща. Ако някой ме уреди да ми плаща Путин съм готов да му дам 50%.
За русофилите какво да ти кажа. Да, гласувам предимно за такива, но и там напоследък има разочарование. Появиха се лидери, които спекулират с народната любов към Русия и Бог Путин, спекулират с национализма и всъщност са същото комунистическо котило, като от либералните партии - обичат рушвета и милионите и пикаят на всякакви идеи за народа, гледат да уредят себе си и семействата си, сякаш ако свърши света и останат само те - парите им ще бъдат безсмислени. Хората са социални животни и колкото и да са лоши не могат един без други.
Ето, аз без теб не мога. Ако те няма, ще ми е скучно.
Ся вярно, че си от противниковия отбор, но ако на мача няма противник, то мач няма да има.
А кой не иска да бие противника, че ми се сърдиш с тая твоя "последна инстанция"?
Ти видял ли си съперник да казва, аз искам да ме победи моя съперник?
Иначе сериозно и обективно:
Русофилите - истинските, не тия дето са в парламента, техните лидери властта ги гони до дупка, както едно време комунистите са гонили неофициалната опозиция. Измислят се всякакви бутафорни несъществуващи престъпления с тежки обвинения и хорицата ги карат да минат през цялата държавна машина и наказателен процес, знаейки че той няма да е успешен и ще има оправдателни присъди. Но това продължава с години, тези хора ги подлагат на стрес и не могат да си вършат ефективно работата, каузата, защото никога не можеш да бъдеш сигурен, макар и добре видно, как ще завърши един наказателен процес.
Примери последните години бол. Всички русофили обвинени в шпионаж и държавна измята са оправдани.
Та това за русофилите.
Но трябва вие фашагите да знаете едно:
Тласкате страната към гражданска война. Ако не бъдете толерантни към хората, които обичат Русия, ако не престанете по пътя, който сте поели - укрофашисткия, няма русофил който да се примири и аз лично съм готов с юмруците. "Юмруците" винаги са били последния и най-силния аргумент - те играят сега в Украйна и от тях ще зависи онова, което не постигнаха по мирен път. Това трябва да ви е ясно.
Демокрацията е това - да се удовлетворят интересите на всички. Иначе става, като преди, както на вас не ми е харесвало.