Витя, това го няма в хиренс пакета, анадъма?
Това, че имаш софтуер, който не е включен в хиренса е добре, защото съм пробвал всичко в Hiren's boot CD и Hiren's boot DVD. Пробвал съм също и AOMEI Partition Assistant, Acronis Disk Director, DiskGenius, HDD Regenerator и може би още нещо което не помня в момента. Нито един софтуер не помогна, а мисля че само Аомея успя да го разпознае. Както казах нито Уиндоуса, нито БИОС-а разпознават харда като устройство. Може би защото е на IDE, а аз използвам преходник от IDE към USB. А може и просто да е толкова повреден, че да не може да се инициализира.
Отделно забравих да спомена, че издава онзи специфичен тракащ звук, който говори за повреда в механизма за управление на главите. На мен това ми говори, че бед секторите са чисто физически, а не логически. Това е хард на над 25 години и може да има дори размагнетизиране на самите плочи. Ако има проблем с четящите глави никакъв софтуер няма да помогне. Започвам да си мисля, че единственото решение е разглобяването на харда в "чиста стая" (а може и в не толкова чиста, защото това ще му е последното разглобяване) и прехвърлянето на самите дискове в донор, както предложи Хакера или поставянето им на стенд по съвет на VITAN.
Благодаря за съветите на всички, които ми отговориха и се опитаха да ми помогнат!!! Еинствения извод до момента е, че ще си умра беден, но щастлив, а не като нещастен милионер, който да се чуди какво да си прави парите
Или пък мога да запретна ръкави, да ударя една прахосмукачка в хола, да сложа едни калцуни, шапка, маска и ръкавици и да почна разглобяването на харда в моята импровизираня "чиста стая"
Остава само да сглобя стенда и да си извадя паролата на богатството
Еееех мечтииии... Това последното го написах в рамките на шегата разбира се, знам какво е "Чиста стая" и не искам да ми се нахвърли някой да ми обяснява колко съм прозд.
А относно забанения "Гост" в телефона ми някакви идеи има ли???