И сега не бързайте да ми обяснявате колко лошо ще е за мен да правя пелети. Това също не е моят бизнес.
Просто се огледах видях едно простичко но доста енергиемко изделие което и аз употребявам в работата си и се запитах какво не ми достига за да започна да го правя и като не открих нищо липсващо реших, че бих могъл да се заема с това.
Може да ви изненадам но добре сте решили! Разбира се че можете, нищо лошо, или неикономично, няма в това. При положение че намирате оптимално сурвина за направта им, и основното производство ще ви бъде през летните месеци, и електричетвтото е за двигателни системи (и особенно при положение че си ги направите и сам), тогава разбиратам идеята ви. Така кажете още от началото, та да не се пинг-понг-ваме коментари, които явно имат по-друга насоченост.
По отношение на ядрените реактори обаче, мисля че дено от 100KW ще ви въши иделана работа, но най-малко ще трябва да почакате до следващото десетилетие, но какво е едно десетилетие когато енергиино ще бъдете подплатен за следващите 1000 години, с енергиино кубче от 5 см
3 (майтап тук, не ги взимайте тези неща прекалено сериозно )