Здравейте,
Направих анализ на опита и виждам някои бели петна. Единственото хубаво нещо на опита е, че закона за запазване на енергията е следствие, а не причина. Нарушаването му е при несиметрични системи (нулева точка, черна дупка, чистилище). Конкретно имам три магнитни потока:
-L1, L2 безиндуктивен (електрически) поток
-L3, L4 съпосочни време-закъснителни магнитни потоци, постигащи резонанс. Съпосочното съвместно действие (несиметричност,тадем на две три сили/потока/) заобикаля закона за запазване на енергията.
Опитите ще продължат, кондензаторът /вариант (F)/ се замества с дросел (пета индуктивност). 20пФ на 2110кХц има съпротивление около 4к, прекалено голямо спрямо 600 ома активно съпротивление. При кондензатор тока избързва спрямо напрежението и липсва време-закъснение, имаме време-избързване. Все пак на мен ми трябва ампераж (количество) трябва се увеличи време-закъснението. При индуктивност явленията са обратни тока закъснява спряно напрежението, същото прави и активното съпротивление 600 ома. За това опитите продължават за правилната конфигурация на несиметричната самоускоряваща система. При несиметрични системи действието не е равно на реакцията т.е. противодействието. Най-лесно става като противодействащата сила се премести (трансформира) на 90 градуса. Разгледах доста разработки на Тесла, механична униполярна система двигател-генератор със спираловидно нарязани канали, трансформатор с феромагнитен екран, феромагнетик на Тесла, различни съоръжения и апарати, в които по моя преценка се ползва несиметричния принцип.