Скоро очаквайте 100киловатовата българска версия на генератора на Капанадзе!, знаете как е тези неща не стават току-така, тъй-като това са сериозни проекти непосилни за сам човек, изискващи определени инвестиционни ресурси, време и т.н.
А аз бих добавил, че са необходими и знания. Радвам се
x_name41, че има хора, като теб, които се борят и се опитват да направят нещо, а не, като други, които само говорят и не правят нищо.
За да се постигне успех трябва да се вникне в принципа на работа на генератора и на факта от къде идва енергията. За тази цел трябва да се огледаме около нас и да разберем, как работи природата, защо и как се върти Земята и всички космически тела. Всичко това се свежда до един единствен и универсален принцип, които е валиден за цялата вселена и за всичко живо тук на Земята. Този принцип нашите предци, са го знаели и използвали, но нещо се е объркало и всичко е било забравено. В Египет, Китай и на други места по света има следи от универсалния, енергиен код на вселената.
Според мен, Капанадзе не е съвсем наясно,от къде и как идва допълнителната енергия, но е наясно, как да го постигне. Той никъде не говори за това енергиино поле, което е способно да тегли енергия от ефира и да се самопотдържа, възможно е да го прави умишлено. Той нарича този процес „ автоматично потдържане на резонанса, между двете бобини“, което според мен е неправилно. СР го обяснява по-добре, казва, че трябва да се съсздаде едно поле, което е мъртво и след това с втория процес то се задвижва и започва да тегли от ефира енергия и да я отдава на товара. Но не съм сигурен и за СР дали е прозрял истината. Според мен всичко се свежда до създаването на две противоположни магнитни полета с определена форма и след това тези полета трябва да се завихрят и тогава се получава универсалното космическо енергиино поле, което се нарича торус.
За да се създадат тези магнитни полета се използват числата на Фибоначи и „ златното сечение“. Бобина във формата на соленоид не може да създаде такова магнитно поле. Това поле трябва да е с неправилна форма и да има дефицит от към единия си полюс. Това се постига с друг тип бобини, които приличат на конусната бобина на Тесла, но работят по друг начин.
Патентите на Кеше, са на абсолютно същия принцип, създава се същото енергиино поле, което е универсално за цялата вселена, но по друг начин. Той използва постоянни магнити, което не е добре, защото имат определен живот и плазма в центъра на торуса. Точно там, където се намира плазмата е нулевата точка, от която се влива енергията от ефира. А и неговите генератори се използват и радиоактивни елементи, което също не е добре.
Усилващата бобина на Тесла работи на същия принцип и създава същото енергиино поле. Тя се състои от две срещуположно навити бобини, които са свързани последователно и се получава един контур от индуктивностите им и капацитета между навивките им. Има и трета бобина, която завихря магнитните полета на тези две бобини и се получава универсалното, космическо, самопотдържащо се енергиино поле, наречено торус. Аз преди си обяснявах работата на тази бобина, че ако успеем по някакъв начин да заредиме капацитета в контура с такива стойности, че да преодолеем загубите, то той ще започне да генерира енергия и всеки следващ импулс ще е с по-голяма амплитуда от предходния, но явно не е така. В центъра на торуса е нулевата точка и от там се влива енергия от ефира, за да компенсира дефицита в магнитните полета, които ние изкуствено сме създали с такава форма.
Според мен всички свръхединични, енергиини, устройства работят на този принцип. Успех!