Akula 0083 е напипал нещо, но това не е принципа на Капанадзе. Вижте само, с какви размери, са му трансформаторите, и каква енергия получава на изхода. Това, ако е по принципа на Капи, трябва да вади мощност на изхода 30-40 киловата. Няма тук ядрени процеси, нито в проводника, нито около него. Няма и никакви специални материали вътре в бобината на Капанадзе.
Погледнете видеото на Капи със зелената кутия, генератора е събран с теслата на коляно. Няма никакви блокове за управление, като на Акула0083, които, са поне 5 кила. Има една енергия, която се казва обратна ЕДС на бобината или по-точно отклик на средата, която според съвременната наука неможе да бъде повече от 0,8 процента от вложената енергия, но според мен от там идва енергията, която ние наричаме СЕ. Така е и според Бедини, даже той доказва това на практика във филмите си, и не само той.
По въпроса за схемата и генератора на ММС бях скептичен още щом се появи, защото не показа видео и работещ макет със самозахранване, но при мен е правило, лично да изпробвам всяка една идея. Направих генератор по неговата схема и до момента нямам положителни резултати. Имам още няколко идеи, който трябва да изпробвам , но трябва да променям схемата и тогава ще дам заключително становище.
Ако приемем, че медната шина и инудктора, са плочи на кондензатор и трябва да го зареждаме със статично електричество, и после в следствие тока на разместване тази статика да се преубразува и да се индуцира или влее в товара, то този кондензатор трябва да се зарежда с мноого по-висока честота от 50Hz. А на схемата дадена от ММС кондензатора се зарежда точно с 50Hz и няма, как да се получи СЕ. Капанадзе говори за 1MHz честота. Поздрави!