mito, колега, ти може и да му вярваш на тоя неграмотен грузинец, но аз не. Писна ми да гледам некадърно заснети клипове с некадърно направени установки, поставени в некадърно направени подобия на аквариуми. Писна ми да гледам некадърно мерене, макар че то и това не е, щото изобще не е ясно какво боза излиза от това чудо, ако изобщо излиза нещо, а не влиза.
Номера с амперклещите ми е много познат от МЕГа на Валери Иванов, който също си чака от доста години вече милионите. Слушайте му само обясненията, само бла-бла, Тесла, бла-бла...е, спомена некви 200кХц и какво от това?.. Само приказки и ни дума отде, аджеба се стича тая прословута енергия
Като гледам условията около него си представям как само с отвертка и клещи сяда нашия гении и сътворява СЕ гена с всичките му там резонанси и т.н. Щото човек туй си мисли, гледайки паяжината от некадърно свързани проводници извътре. Е, и някакви тайнствени черни кутии, бре
Изводът е, че в тоя човек няма нищо техничарско и не е способен да сътвори каквото и да е в тая насока(мнението си е мое).
Та, такива са моите асоциации от поредния клип на Капа, който така и не разбрах какво цели. Ще ми се да греша в преценката си, но...