Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

<< < (7/16) > >>

EDM electronics:
Ефекта е чисто плацебо, но само за тези които не знаят за какво става въпрос, за тези които знаят плацебо няма.

teofilius:
Без съмнение 90% от дизайна, големината и цената на детоксикаторите цели плацебо ефект - тоест, човек да повярва че това нещо го лекува или по-точно , изчиства от токсините и така да се почувства по-добре. Въпреки това и без съмнение , тези апарати колкото и  да им казваме че са ментетта, те работят. Защо. Защото дори и да не е филтрирано изправеното напрежение, около външният  спирален електрод се образува отрицателна йонна среда. Имаме среда с излишък на електрони. Гривната знаем че е свързана към базата на транзистор и отпушва тока към електродите за да протече електролиза и прочеее и нищо друго. Та именно отрицателната йонна среда оказва ефекта на детоксикация. В организма навлизат свободни електрони които влизат във взъимодействие с токсините и свободните радикали неутрализирайки ги и създавайки възможността да се изхвърлят в последствие чрез урината.. Прочетете например как действат антиоксидантите и в частност и най-мощния антиоксидант в света създаван досега, Микрохидрин, който и ще тествам тия дни върху себе си: http://www.oberon-hashimoto-medication.com/micohydr.htm Вижте последните редове които ясно разскриват принципа на действие на антиоксидантите. Цитирам " В най-външния слой на молекулата се намира слабо свързан допълнителен електрон. Именно този електрон влиза в реакция със свободните радикали и ги неутрализира, което е и основния принцип на действие на антиоксидантите - неутрализация, чрез отдаване на електрони." Просто , детоксикаторът е един външен-електрически метод във човешкото тяло да се внесат допълнителни електрони(отрицателен заряд) , които неутрализират токсините, но и много повече. Много лекари и не само лекари споделят че хората буквално се излекуват от много традиционно нелечими болести. Захарта на диабетиците - пада при ползване на детоксикатор, Рн се повишава в нормални граници.  Аз лично нямам нищо против и съм твърдо, " ЗА! " плацебото , щом хора се излекуват с него, но със сигурност в случая не говорим за плацебо а за действителни физически принципи.

vitan:
Вероятно може да има ефект това, макар че според мен напрежението не трябва да е голямо и да леко e пулсиращо (ама колко?). Така си мисля. Но едва ли това може да съперничи на истинските начини за очистване. Все пак, ако човек имаше нужда от ток, той би се раждал с куплунг.

Ако някой има схема на такава джаджа и я намира за добра, може да я хвърли тук.

Човечеството обаче май е забравило най-добрия начин за заряд с отрицателно електричество - ходене с боси крака (куплунзи :) ) по земята. Е, не минава номера винаги, ама що е топло време....  

johnny_fx:

--- Цитат на: vitan в Ноември 15, 2009, 09:33:54 pm ---ходене с боси крака (куплунзи :) ) по земята.
--- Край на цитат ---

Вярно е това. С този асфалт и бетон, с тези апартаменти и къщи с бетонни плочи /екранирани/, сме отделени от контакта със земята и полетата и.

teofilius:
   Не мога да дам конкретен линк но съм виждал патенти на лечебни легла , при които същественото е да имат проводими нишки, които да контактуват с тялото и са заземени.  Тоест - спите върху заземено легло или тялото е заземено посредством гривна и проводник...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия