Чета и като гледам накъде върви работата, се чудя има ли въобще смисъл да ви приказвам каквото и да е тук.
Първо, никой да не се обижда или засяга - нищо лично към никого няма. Нормално е един да има едно, а друг друго мнение. Но е добре ако искаме да вървим напред мааалко поне да имаме търпимост към другите, които не са на нашето.
Така наречени Райф лампи има под път и над път, но това очевидно не са истинските устройства - просто вид запери или друго, по неизвестни и недоказани схеми. Сегашните модели /от днес имам собствен/ също не са - защото оригинален Райф работи със електроположителни лъчи или импулси, които вие хал хабер си нямате какво са - както и модерните разработчици на т.нар. Райф машини. Това си е Тесловска технология и има доста общо с Лаковски и други подобни изделия.
В момента има една схема на американеца Ралф, която работи по системата на свързаните резонанси на Филип Хойланд /инженера на Райф/. Тази схема е направена в България от един колега от Хасково, който има огромна вече практика с нея при всякакви заболявания. Именно той откри и ефекта през Скайп, който не може да се обясни с нормално електромагнитно лъчение - но е факт. Потвърден е и от мен лично при тест на сеанс от Хасково към Ловеч за лечение на точно определен хроничен проблем. Ефектът беше поразяващ, смптомите минаха на примерно 50% само да 17 минути... Усетих го лично, тъй като бях до обекта на терапия и излъчването хвана и мен.
Относно оргонните бустери за тези машини, правени са много тестове от трима колеги които имат такива като подарък от мен и резултатите са абсолютно потвърдени - многократно усилване на въздействието както по отзиви от субекта, така и от колегите и доста по-бърз оздравителен ефект. Относно лампите, там нещата са така малко като в приказката "сиромах човек - жив дявол"
Лично мен винаги са ме дразнели тези високи цени на Панотрон лампите, в момента вече 900 лева след доставка и разноски /по-рано грешно съм писал 900 долара, лева са/. Това са си пари, както и да го гледаш - а има и дефектни, сега например от другия изготовител в Украйна /Назарев/ има две лампи по няколкостотин долара които не стават и не могат и да се върнат щото оня ги не ще
Какво им е толкова особеното на тия лампи - едно пирекс стъкло и два електрода, единият от които на 45 градуса обърнат напред /плюсовият/. Това е то. Лека нестабилност на плазмата и ефекта отива на майната си... Доказано.
Взехме български аргонови лампи и дори при нормален параболичен алуминиев отражател те си работят много добре. Обаче, при троен, обработен по даден начин такъв и още това онова /мое си ноу-хау/ отражателят формира собствено излъчване и тогава това от лампата се усилва многократно от него. Отделно, при закачване на извода на бустер оргонен излъчвател към плюса на лампата нещата отиват до небето като мощност и ефект
Пак доказано с преки тестове на живи хора, не на бацили в епруветки.
Как работи този вариант на Райф машина не е много ясно. Дали трепе бацилите, подтиска им жизнеността и имунната система ги изяжда или става нещо друго - не знаем със сигурност все още. Нямаме време да си играем с тестове в епруветки, когато наоколо умират хора - нколко познати си отидоха от стандартното лекарско лечение много по-бързо отколкото ако си бяха стояли без него... Химиотерапия, лъчетерапия и скенери, здравни пътеки и големи пари за докторите - проклети да са тия търгаши дето убиват хора наред и не им мигва окото, а са полагали Хипократова клетва!!!
Плевен ми е наблизо и виждам от първа ръка какво става, градът се издържа предимно от това щото нищо дурго не работи, само докторският мръсен бизнес.
Ще направя всичко по силите ми да има нещо алтернативно, пък ако ще и да ме наречете еди какъв си /едни идиоти в даден форум вече ме изкараха Дарт Вейдър, Лорд Волдемор и прочее, но ми дреме на дядовия
/
Който иска, да поработи - пък който иска, да си пише глупости. Всеки има избор.
Поздравления, колега Томика!!! Ще си говорим явно с тебе за оригиналния Тесла траф със високоволтовия генератор, а не с мрежово захранване, както и с механичен прекъсвач. Има голяма разлика между двете - и то фатална за съвременните реплики.
Айде със здраве, пък ако съм пропуснал нещо - утре ще видя и ще го допълня.
ПП
Сега видях че и скелета е писал - потвърждавам за ефекта при хемороиди по Скайп, но трябват три-четири сеанса по двадесетина минути през ден или най-много два, защото иначе се възстановяват. Сетът от честоти включва и такива за хламидия + още разни няколко подобни гадини, колегата Слав го откри това че въпросната гад прави и хемороиди и щом като се утрепе, се оправят почти веднага. ФАКТ!!! Как става - лампата си светеше в конкретния пример в Хасково при Златко, а лаптопът в моя офис в Ловеч беше леко сгънат и екранът стоеше на десетина см от корема на човека. Това е всичко.
Което говори ясно, че нещата НЕ СА чисто електромагнитни - айде сега дано вече схванете.