Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Rotoverter
Maistora52:
Спорът с "капацитети" с "капаци" е безсмислен:
...
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BE
"Махало
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Едно махало се състои от тежест, която е окачена на разтеглива или неразтеглива нишка или прът в точка на окачване. Когато махалото бъде отклонено на някакъв ъгъл от неговото състояние на покой (равновесно положение), то започва да се люлее (трепти) под действието на силата на тежестта, стремейки се да се завърне отново в равновесното си положение.
В случай че ( т.е. АКО) върху махалото не въздействат сили, които да доведат до затихване на люлеенето (напр. триене или съпротивление), то ще продължи да се люлее симетрично около своето равновесно положение (обикновено това е най-ниската точка от траекторията)."
...
Губите си времето в словоблудства!
Гравитацията е точно такава Въздействаща Сила.
... и в тон със "заигравката" на Радико: "Знаем, че гравитацията намалява с квадрата на разстоянието"... И само на 100 км над земната повърхност тя практически вече липсва.
Е хайде измислете, че аз нямам въображение и време за губене - една опорна точка там на 100 км само от земята, и си завържете на нея измисленото Махало, и продължете дърдоренето до Второ Пришествие.
...
tanevi2010:
Имам клипове на работещия модел , но като не мога да го прехвърля ? Също и снимките на модела тип Шаубергер .
coke2k:
--- Цитат на: tanevi2010 в Ноември 01, 2014, 08:59:16 pm ---Имам клипове на работещия модел , но като не мога да го прехвърля ? Също и снимките на модела тип Шаубергер .
--- Край на цитат ---
Има ли развитие с клиповете?
tanevi2010:
Здравейте, момчета! Така пиша, защото съм на 75 години, а вие сигурно сте по-млади. Съмнявам се само за Майстора52 като съдя по брадата му .
Нямах намерение да пиша, но израза на колегата от форума "детска игра " , ме амбицира да протестирам . Изглежда недобре съм описал устройството . Ел.мотора задвижва вал с маховик 40кг. От този вал взема движение алтернатор 180ач. Той подава 24в. на акумулатори 200ач. От тях взема инвертор 5 квт и пикова 15 квт. Инвертора подава отново на ел.мотора . Какво неземно има в тази работа ? Машината си се самоподдържа и хич не и пука за 200годишната физика . Писнало ми е от черногледци около мене . Весели празници и вярвайте на квантовата теория - всяко нещо , колко и невероятно да изглежда , има вероятност да се случи !!!
tanevi2010:
--- Цитат на: coke2k в Декември 08, 2014, 07:40:55 pm ---Има ли развитие с клиповете?
--- Край на цитат ---
Инвертора подава към ел.мотора 220-230в. Както писах , мощността му е 5 квт. , така ,че има за загуби - давам 2 квт , има и да остане . Къщата ми е малка и има най-обикновените домакински уреди , които "ДЕТСКАТА ИГРА " най-спокойно задоволява и не му пука на него и на мене кой какво мисли и не вярва . Жалко , че невярващите са по-вече от нас !
Най-големите постижения не са най-шумните , а най-тихите !
Не е моя мъдрост ! ДЕРЗАЙТЕ !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия