Здравейте!
Дойде време и аз да напиша за моите макар и предварителни резултати с магнитно /и не само/ активиране на горивото и въздуха в двигателя.
Колата ми е Ситроен Ксантия, 2,0 бензин, 1994 г., 123 к.с. В момента тествам с цял резервоар, но имам следните междинни резултати: със 17 л. А95 минах над 240 км., което е разход 7,08 /100... Нормативно признатия разход на нова подобна кола е 8,3 л., зимно време - 8,7, а реалният на моята преди по тоя маршрут и със зимни гуми беше над 9,5 л/100 км. Излиза около 25 % икономия... Доста е, нали? Дано да не бъркам нещо, ама внимавах всичко да е като хората уж
Карам ежедневно /в делнични дни/ по 90-100 км по един и същ маршрут, от който около 20 км градско. Колата вдигна празните обороти с около 200 след първите 10-15 км, в които почна да действа системата за зареждане. Двигателят стана леко по-шумен, но сега след около 300 км. се оправи май. Върви по-добре, по-рано карах с 80 км/ч при 2600 оборота, сега - при 2100. Системата изглежда се нагажда с времето и дава все по-добри резултати, освен това не съм довършил всички елементи - сега слагам на въздуха още един енергизатор /не на магнитен принцип/ за да стигна максимално насищане. За магнитната система използвах неодимови магнити от Прамиз - точно като тези от снимката в по-предния пост, обаче първо правих експерименти с измерване на степента на насищане с енергия на вода при различно разположение на магнитите. Установих че трябва да са на ръб спрямо горивопровода и въздуховода. Имаше в началото на темата постове относно руска практика с такова разположение, вярно е!!! Не че другите схеми не действат, но това е най-силно. Има значение точно как са сложени - конфигурацията на енергийното поле не е тази която изглежда логична ако гледаш магнитните силови линии. Ефектът е свързан и с тях, но изглежда не магнитното поле дава икономията. Според мен се образува енергийна структура, която акумулира енергия от пространството подобно на клетката на Джо. Трябва да се има предвид, че обработката с магнитно поле дава два ефекта - 1. на промяна на структурата на флуида и 2. на енергийното му насищане, за което май никой тука не споменава - има си време достигане на максимален заряд... В повечето случаи бензинът или въздухът минават доста бързо и вторият ефект е слабичък
Ще опиша подробности в понеделник, дължа го на форума защото все пак инфото за руснака го видях първо тук
Очаквам да получа към края на другата седмица и повторни данни за икономията като поизгоря резервоара и сипя пак на същата колонка и бензиностанция догоре. Стискайте палци резултатите да се повторят, че аман от пари за бензин
Поздрави