Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Жива вода
caduceus:
Здравей колега,
в момента се мъча да направя уред за измерване на полето и определяне на вида заряд - така че да може и друг чисто механично да работи с ефекта и да се избегне ползване на радиестезия. Малко е трудно защото оргонът не взаимодейства много-много с електричество и магнетизъм в права връзка /виж при Василатос за Райхенбах/ и повечето явни ефекти включват човешка преценка, но се надявам да се оправя :)
Няма радиация /опазил ме Бог!/ в кристала, има натупване на оргон в кристалната решетка и поляризиране в двата края. Всички чисти планински монокристали са така, в по-слаба форма го има и при магнитите. Свръхдозиране няма също, просто водата се насища максимално, става тонизираща и полезна за здравето - дотук не съм забелязал отрицателни ефекти. Ако ми поникне опашка, още нещо дабъл или пък да се увеличи на размер - ще кажа ;D
Поздрави
green:
Здравейте Колеги , докато се ровех в нета попаднах на това:
MATTER ENERGIZER
ENERGIZE YOUR WATER AND SURROUNDINGS
http://www.biznet1.com/matterenergizer/index.html
От Администратора: не пускай голи линкове без обяснение какво съдържат.
green:
Ще помоля ползващите активатори за Жива Вода да споделят впечатления ,
kostq:
green Прочети предходните 5 страници, и ще намериш отговорите които търсиш!
green:
Благодаря колега за подсещането , чел съм ги от доста време ....
Интересното е ,че за активаторът извън Русия и Бг никой не е чувал , дори и с Японци съм разговарял и нищо ...
Та се замислих да ли не трябва да се консумира на периоди ( говоря за здрави хора ) , имах предвид всеки който е ползвал активатора да сподели от кога го ползва и как се е отразило това. Дали го ползва постоянно , идеята е да проверим за себе си ефективноста , а не да четем колко е полезен , как се произвеждал в чужбина и други такива , че нещо много глупости има в нета и всеки си гледа търговията ....
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия