Бирата прави мъжете женствени!Вчера привечер си позволих да изпия една бира с картофи на едно заведение, не бях пил много отдавна, поне преди 2 г., знаейки за вредните й последици, за които много дъртаци не подозират дори.
Исках да видя как ще се почувствам.
Не алкохолът е вредното в бирата! - тя дори почти не съдържа алкохол...
Първата чаша е много приятна, горещо време, жадно, пиеш и така има кеф.
После обаче пиеш, но имаш чувството, че не само не ти утолява жаждата, но ставаш все по-жаден. Накрая корема така се изду, че имах чувството, че съм преял. Започна още по-силна жажда. След бирата изпих около 1,5 л вода, за да утоля жаждата от бирата.
Как постъпва кухата лейка в такива случаи след първата бира:Той си вика пие ми се още. И почва да пие бира след бира, докато хуууууу...баво натъпче търбуха
, издул се вече, като плондер. С течение на времето му поникват остри цицки - свински
. Ханша му става, като на жена - прилича на гадулка
. Не си вижда от корем "нещото" без огледало, а то иначе умряло, заспало и става само за пикало.
Причината в коварността на бирата е фитоестрогенната бомба, която се съдържа в нея. Какво прави тя?
Фитоестрогена преобразува тестостерона в естроген. А тестостерона освен, че намалява с възрастта, той се унищожава още от бързите въглехидрати /
сладкото/ и високите нива на инсулин, от недопспиване, от липса на двигателна активност - предимно вдигане на тежести и от стрес.
Ниските нива на тестостерон водят освен до импотенция, до редица други заболявания, защото този хормон участва в много процеси в организма, също и е основната причина за проблемите с простатата.
След 40 г. възраст поради естествения спад на тестостерона и умишления, чрез гореспоменатите причини, започва у мъжете
саркопения - прогресивно намаляване на мускулната маса. А за да расте мускула първото най-важно условие е високи нива на тестостерон, второто е стресово натоварване, взривно. Алкаша пие и мазнее и бавно и сигурно се превръща в жена от простотия, защото не чете, не знае и го мързи и няма воля.
Да пиеш бира след средна възраст означава според мен, че си не много, а извънредно много тъп.
Ето какво се казва за бирата:"
Ефектите на фитоестрогените в бирата върху мъжката физиологияПри изследването на урината на мъже, които са изпили дори умерено количество бира, се установява, че в организма им има естрогенен ефект, който продължава с дни, тъй като микробната общност в червата им продължава да отделя все повече и повече 8-принилнарингенин след контакт с бирата. Заслужава да се отбележи също така, че като изключим естрогенните свойства, самото съдържание на алкохол в бирата доказано понижава нивата на тестостерон и повишава нивата на естроген при мъжете в рамките на едва 3 седмици употреба."
От друга страна, хмелът съдържа фитоестрогени, които са 50 пъти по-мощни от фитоестрогена генистеин, съдържащ се в соята.
Цялата статия:
https://voinaimir.info/2021/12/feminising-beer/Пийте бира другарки и другари!