Кузмов
Ето и първа част - за който му е интересно
https://www.youtube.com/watch?v=qKewLR03jEA&t=881sПегас
Благодаря за предложението. Не знам откога сте във форума колега и дали помните че имаше навремето една такава анкета от потребители, купили си първите ми проточни оптимизатори К1. Тази анкета е изтрита по неясни причини, но в нея имаше 22-23 гласували реално видяли с очите си как работят нещата - и 19-20 от тях бяха с положително мнение че има ефект и са доволни, 1-2-ма нямаха ефект, а 1-2-ма с обратен /минаваха им колите в тих авариен режим с предваритено зададени параметри на горивната смес в резервната таблица на горивната карта на компа, без светкане на лампи и прочее - поради наличие на блокираща програма, основно при VW пр-во след 2000 г./
Всичко това е дъвкано и показвано от много хора и то отдавна. Няма никаква нужда да се прави нов цирк и да доказвам наново на някакви потребители в даден форум кое какво е, при положение че имам
реален оборот от К3 /последния зонов, модулен модел оптимизатор/. Нито имам нерви, нито желание.
Сложил съм в комплекта гаранционна карта и инструкция
с един месец гарантирано връщане на сумата за покупката, след реален тест на клиента. Караш и виждаш. Това е съвсем достатъчно според мен и НЯМА НИТО ЕДИН КОЙТО ДА СЕ Е ОПЛАКАЛ ЧЕ НЕ Е СПАЗЕНО СТРИКТНО.
Така че, ако колата Ви е подходяща като марка, модел, гориво и година на производство - което винаги уточнявам предварително по телефона за да няма грешки /иначе просто не продавам оптимизатор/ и е в нормално техническо състояние, няма проблем да ти продам един комплект, пък ти после едва ли ще ми го върнеш като видиш какво се случва
Това е. Анкети и проби са в минало време - и то много минало.
Поздрави!
ПП
Сега виждам че и Весо е писал някакви глупости
Когато правихме тестовете с ягодите на 50 дка капково напояване се установи, че растенията стават изключително здрави и устойчиви на климатични проблеми, с мощна коренова система. Тая година никой нямаше добра реколта, само тези хора със моята система имаха нормален добив и агрономът им каза че никога не са имали такива здрави растения. Издържаха на поройни дъждове, град и какво ли не още което съсипа другите
Така че Весо, не се прави на много умен щото си гол теоретик - а аз говоря факти и неща които съм видял на практика. Точка.
И не съсипвайте тролчета темата както обикновено, това са неща за други теми в които съм писал и може да прочетете ако искате - и имате някаква макар и минимална светлинка в тъпите кратуни