Здравей Vitan,
Искам да те попитам, какъв практически опит имаш с окси водороден газ? Писането на цитати е лесно, но дали ти самия си сигурен в това което пишеш? Юл Браун не е открил Америка. Не исках да влизам този спор но просто не ми оставяш друг избор ... Натъквам се на пореден твой пост в който си позволяваш да критикуваш, че не четат хората и веднага залепяш и някой цитат от Браун. Какво целиш?
Не мога да ги разбера хората като теб! Опитваш се да дадеш съвет, дай го, но от свой личен опит. Интернет е пълен с писанки. Но са малко хората, които се захващат с истинската работа. Електролизата и оксиводородната смес са открити много преди Юл Браун дори да е съзнавал съществуването. Сам можеш да препрочетеш цитата си и да видиш колко технически и научно звучи.
... пинг ... пуф ... паф ...
Леле, че сложна наука е това! Леле, че методика за определяне на съдържащите се елементи.
Кой не е чел сега? Я разрови и намери, кои е направил първата горелка с окси водород?
Ето защо не разбирам хора, като теб - от всичкото това писане нищо полезно.
Много бих се зарадвал на някой, който прави критика, но и в същото време да каже - ето аз съм го направил така и работи много по добре!!!
П.С. Знаеш ли какво е това на картинката и кога е било изобретено и използвано? Ето ти нещо ново за което да попрочетеш малко!