Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

За една ангина в повече

<< < (4/5) > >>

GreenHulk:
Нещо, проверено нееднократно от различни хора при проблеми с гърлото - едни китайски таблетки за гърло на билкова основа в зелена кутийка, има ги да се продават в магазина на Пиротска 18 в София, вход от пряката. Може да кача и снимка на кутийката.

Maistora52:
Моите сливици са извадени още преди 58 години... нямам никакви ангини, НО!
Нямам и естествената природна защита чрез тях! Всичко отива направо в трахеята, бронхите, дробовете... Оттам и след една от поредните детски пневмонии - калцификат 2/0 в десния дроб...
Дрън-дран-недоклан!
В период от 52 години - особено във възрастта след 25-тата си година, и до преди 10 години, когато се изнесох ПО ТРЕВОГА ОТ СОФИЯ - е имало моменти, когато прихващах Грипове по два-три един след друг!... И ... нямаше спасение! - с лекарства и антибиотици!
Помагаше ми единствено - и то ЧУДЕСНО - смес от лъжичка мед размесена със счукана скилидка чесън, от най-лютия. Поема се в устата, и се държи докато стане на "вода" от слюнката... и се гълта междувременно по-малко докато се "стапя"... така от само себе си... просто се оставя да се стича в гърлото...
Не е гадно, не е ужасно, и има удивителен резултат!
Сега съм "всред поле широко"... чистота и тишина! Няма вируси, няма хреми, няма главоболия... Въпрос на алтернатива!

Vavilon:
Здравейте
Благодаря за отговора на gotiniq7 в лични. Питах колко време може да се взима сместа от сода и мед.
Да споделя и моята констатация, че сместа работи. Е, при мене не така бързо. Аз взимах содата с мед редовно около месец, вечер преди заспиване, максимално отдалечено от последното хранене. Не съм установила странични, неблагоприятни ефекти.
И сега я взимам, но епизодично, ако почувствам неразположение изобщо в областа на носоглътката.
След известно себенаблюдение, мисля, че проблемите с гърлото ми идват от хроничен максиларен синузит.
Не успях да открия в сайта нещо писано по тема синузит. Бих искала да помоля ако някой има опит в алтернативно лечение на синузит да сподели в блога или на лични. Хубав ден!

MTM:
            Здравейте!  Много  добро  действие  има  и  Вит.С-ампула.  Изсипва  се  в  устата  и  се  прави  гъргара,за  около2-3
     минути.След  това,се  изпива,но  не  трябва  да  се  пие  вода,около  10   минути.  Ефекта  е  поразителен.

Yoro:
MTM!Прочети за какво се ползва сандаловото масло.То замества почти всички медикаменти.
Има бърз и поразителен ефект.Зная го от личен опит.За бързо заздравяване на рани, за белодробни проблеми, за упорити екземи и какво ли не...Пенкелер... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия