ЕДМ, точно ти беше един от смеещите се преди няколко години, когато казах и показах на някои как се зарежда 44Ah акум. с тлф. батерия от 3,6V!
Глимката или трансила само скопяват процеса!, повтарям се вече няколко пъти... вземете и си навийте най-после по едно бединче и давайте собствени коментари тогава
Не знам защо Жорко е избрал точно пентаграм, когато и трилъча дава чудесни резултати
Когато са на 120 гр. бобините, има достатъчно ускорение и тяга (при условие, че магнитите са четни!), и тогава по същата ос може да се развърта друг трифазник в моя случай 400W
За самозахранване няма да пиша, за да не притеснявам някои далновиди
Ps. Димел, нали четеш "личните"?, би трябвало да знаеш защо не пиша и до кога по доста от темите... тази не е от тях, а и съм на кеф сега
и за домейна не си прав - така, както го плащаш - така и може да не бъде твой! Замисли се! Тези, неграмотните, които си назначил - дали са допринесли нещо за форума? и какво... не се оправдавай с терапия и хапчета, ясно се вижда от самолет! Умен си и ме кефиш, затова вземи мерки овреме... за да не стане обратното
Малко е наивно на "интернет провайдер" да обясняваш за собственост на домейна и кога точно може да бъде нечий, не мислиш ли?