След срещата ми с Yoro в неделя, бих могъл да систематизирам нещата по следния начин:
-Не можах да направя тестове по метода на преливане на енергия от батерия в батерия тъй като, според Yoro за всяка батерия се изисква настройка на генератора. Т.е. нямам потвърждение за КОП над 1 по тоя метод.
-Не можах да направя тест по схемата - батерия > инвертор > токоизправител > бедини > преливане на енергия във втора батеря, пак по същата причина.
-Направихме проба със събаряне на батерия до 10,5В и зареждане до към 15В. Товара беше нагревател с консумация около 12 А вързан на 12 В батерии т.е.около 140-150 вата. Времето за зареждане беше приблизително равна на времето на разреждане, като по време на зареждане токоизправителя отчита между 60 вата и 160 вата изход. (от 20в/3А до 40В/4А тъй като Yoro постоянно го регулира), това означата че зарядния ток достига до 13А. Тук има нещо интересно, но не мога да потвърдя свръх ефективност тъй като през цялото време паралелно на моите акумулатори(12В/7Ач) имаше включен и автомобилен акумулатор (около 50Ач, който много бърка нещата) за защита в случай че някоя връзка се скапе да не изгърмим транзисторите.
-Това което ми направи най-силно впечатление и което ме кара да си мисля, че това е верния път е факта , че на осцилоскопа на Yoro (хубав му е осцилоскопа сравнително нов модел цифров Тектроникс) се отчитаха пикове до над 1000в измерени на клемите на зарежданите батерии които са 100АЧ тягови акумулатори 4 броя, а според мен толкова кратки високи пикове няма как да се видят на толкова ниско вътрешно съпротивление на 4-те батерии. Т.е. Батериите не филтрират импулсите от ОЕДН както аз очаквах, и по някаква причина се намъкват в акумулаторите.
И като цяло аз лично не мога да потвърдя ефективност над 1 поради ред необективни измервания (по същата причина не мога и да отрека) ,но мога да потвърдя, че е добро средство за възстановяване и десулфатизация на батерии, зарежда батарии паднали под критично напрежение при което стандартни зарядни не могат да зареждат, може да зарежда всякакъв тип акумулатори.
Бих препоръчал на тези които искат да го видят как работи е да си отделят повече време, да използват нови и еднакви акумулатори и единствения начин за доказване на КОП над 1 е с преливане на енергия от зареждащи към зареждани батерии и после смяна на местата при засичанае на еднакви интервали от време и използване на еднакви товари..
Това е мое мнение и времто ще покаже.