Темата Бедини е 10-годишна. Още като излезе тръгнах да разучавам, да слушам теориите от филмите на Бедини. Беше нещо, като 10-ти ноември 1989 г. в техниката. Почувствах се, сякаш се освободих от оковите на догматизма и си виках, айдеее...., барабар с демокрацията идва и технологията за свободната енергия и летящите чинии, а бе все кеф, все хубави неща и отвсякъде раБираш ли.
Да, ама не. Едното мяза на другото - лъжа и измама. Още тогава не ми се връзваха нещата с обясненията на Бедини, някак не беше убедителен в теорията на обратния импулс и там бая смутолевяше нещата, та нищо не се разбираше. По-късно разбрах, че той бил и гола вода, обикновен електричар и тия теории и импулси май току що ги е научил.
Бахти, ми то 10 год. така ли не се намери някой да покаже праната от генератора на Бедини, не само той самия не успя, а и никой друг. Та дошло й е времето на тая прашасала тема, да се приравни с оная на Перендев-мотор /мошеника/.
С'я някой много ги впечатлява, като се появи в конспиративен филм я Бедини, я Том Биарден или някой друг "капацитет" и глееееееда и вяяяяяярва със зяпнала уста. Но какво ни говорят фактите, а не това което бихме искали да чуем? Те ни казват
йок хаир, всичко дето го разправят тия вече толкова години и толкова филми, не е направено случайно да е така. И любителите на конспиративните теории е добре да се замислят, да не би случайно тия посочени лица, да не ни пращат за зелен хайвер, както го правела праволинейната наука.
Уж всеки който показвал публично СЕ-технологии го убивали мъжете в черно или извънземните, а тия нищо им няма, даже си и продават хората на воля лакардиите.
Помня и колеги преди години си счупиха ръцете и си изпогубиха свободното време, някой от тях и полудяха /Инкомп/ да правят патента за комутатора на магнитни потоци, мисля беше на Том Биарден /ако не се лъжа/. А какво говорят фактите? - никой не го е направил това "животно". Патент има, но той е да тласне простолюдието да работи в грешната посока, докато логично има СЕ, но тя е на друго място. Колко хора са останали излъгани, впрочем умишлено подведени /с определена цел, която сега няма да споменавам/. Пропиляли са си свободното време, вместо да го ополозотворят за нещо полезно, пък даже и да го измързелуват е по-добре. Ами полуделите от тая работа? Нима не ги знаете? Тези хора са разчитали да се реализират в живота с нещо, на което са повярвали безрезервно. Малко ли колеги от форума са се гледали в огледалото, като бъдещи собственици на фабрики, които бълват техните генератори на СЕ, офиса им, мерцедесите, журналистическите ухажвания и т.н.
/сега няма да напомням имена от форума
/ В един момент обаче, след като загубят бая години в пълнене на каца без дъно и не искат да чуят някой по-умерен и скептичен, какво им приказва, си дават ясна оценка след време, макар и твърде късно, колко много са се набутали.
За тях са моите напъни, хабене на време и износване на клавиатура....няма нужда да ми благодарите...направи добро и го хвърли в морето...