Аз мисля, че скоро ще дойде Видюв ден.
В този ден ще се види основно,
какво е общото между Бедини-генератора, МЕГ на Том Барден или Бирден или кой както иска така да си го кръсти, българското "чудо" Инкомп, неговия брат забравих му името, дето самозахранва електромобили и никой друг не може да го разбере, защото всички са глупаци, ротовертери, Акули, Динатрони, SR-и, Руслани, Тестатика и Ст. Маринов, тесла-чудесата и мн. др. знайни и незнайни дали живота си и най-вече психичното си здраве за СЕ.
Цялата тази информация и знанията на тези хора е получена от Интернет от незнайни източници или от книги с художествена литература. Няма нито един учебник - факт! Случайно или не, това е една друга тема.
Нищо от горното няма доказателства да е проработило!
И знаеш ли
qnino, от двата ти неинформативни поста каза само едно съществено нещо: "
Най-невъзможното нещо е да се докаже, че нещо е невъзможно". Това е вярно, не може да се доказват отрицателни факти. Т.е. тези които твърдят, че няма СЕ е невъзможно да го докажат, те само го твърдят, само това могат. И по тази логика, няма как да се правят на всезнаещи и можещи повече от ония, които твърдят обратното. Може ли да знаят те повече за нещо, което твърдят, че го няма? Нелогично е, нали?
Обратно, онези които твърдят, че има някъде СЕ, виждат ги тия прани, студени електричества и чудеса, мерят ги с необичайни методи, като махала, шесто чувство, баене, хвърляне на боб и др. /далеч не съм изчерпал методите им/, те са тези, които трябва да докажат положителния факт, че СЕ я има в еди кое си устройство.
Сега ще каже някой, ама защо трябва да доказваме нещо, който иска да не вярва? Отговорът е, защото сами, без някой да ги кара, доброволно са разгласили информацията си, да стане публично достояние и е нормално "отсрещния телевизор" да попита, да изрази мнение. В противен случай да си бяха таили секретите и да си ги ползват еднолично и със здраве.
Когато им поискат самозахранване за най-голяма достоверност и тежест на доказването, те не бива да се обиждат. Няма нужда да се правят напъни да се обяснява как неверниците не разбирали от ротации, етери и пр. Нужди са тук физически-материални доказателства, преки или косвени.