Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Центробежните сили - тяга за транспортни средства с КПД>1

<< < (12/25) > >>

Иван Димов:
   GTV, има някакво нарушение на законите, но какво точно - трябва да се направи прецизен опит. Аз ако ми остане свободно време, ще закача на конци три пинг-понгки (дали правилно ги написах) и ще снимам видеоклип, после ще го гледам на забавен каданс и дано видя нещо. Би трябвало някоя лаборатория по механика да направи прецизно заснемане и анализ на експеримента.

GTV:

--- Цитат на: spirit1 в Август 27, 2013, 10:37:29 am ---

.......Научете се да поставяте коректно задача  - вашето предложение е изложено НЕТОЧНО.

Не казвате разположението на двете топчета при кинетичния удар - може удара да е между тях, може да е страничен по едното от двете топчета, а може и да е вертикално падащо топче, което е трети случай...

ИМА УЧЕНИ ТЕОРЕТИЦИ И УЧЕНИ ПРИЛОЖНИЦИ.

Познайте кои живеят по-добре.........

--- Край на цитат ---

Спирит1, това че си приложник не означава че си учен. Но пък и в двете категории има ментета. ;D
   Сега остава да ни убедиш в противното:
       http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD_%D0%B7%D0%B0_%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BB%D1%81%D0%B0

Bat_Vanko:

--- Цитат на: spirit1 в Август 27, 2013, 10:37:29 am ---Научете се да поставяте коректно задача  - вашето предложение е изложено НЕТОЧНО.

Не казвате разположението на двете топчета при кинетичния удар - може удара да е между тях, може да е страничен по едното от двете топчета, а може и да е вертикално падащо топче, което е трети случай...

--- Край на цитат ---
не е виновен Иван Димов, май ти не си на ясно. В пространството няма горе, долу, хоризонтално, вертикално. Има три координати и вектор на скоростта. И за съжаление топките (извинявай GTV, не искам да те обидя) винаги се удрят странично и външно.

spirit1:
Ако пуснете топката отгоре - земята става екран и поема от удара. При директно хоризонтално между двете ще имате еднаква скорост на двете ударени, а ако са една зад друга и ударите като при билярд първата то задната отскача и има вероятност средната да не тръгне - смятайте си го. Знам какво коментирам за разлика от вас.

GTV:

--- Цитат на: spirit1 в Август 28, 2013, 03:55:27 pm ---Ако пуснете топката отгоре - земята става екран и поема от удара. При директно хоризонтално между двете ще имате еднаква скорост на двете ударени, а ако са една зад друга и ударите като при билярд първата то задната отскача и има вероятност средната да не тръгне - смятайте си го. Знам какво коментирам за разлика от вас.

--- Край на цитат ---

Нявга в апокрифните си записи Шкумбата като студент в МЕИ-то разказваше - НЕМА ТЕЛО, НЕМА МАТЕРИЯ, ИМА САМО .......... ДУХ / аз бих добавил / 1. ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия