Радико, видях какво си писал в темата ми за жироскопа, но сега нямам време да коментирам (имам още малко заваръчна работа), а и това не е толкова важно. По-важното е, че жироскоп-спирачката нарушава ЗЗЕ и това може много лесно да се докаже, но Velektra например чака наготово. Интересно е също да се отбележи, че именно хората, които най-яростно отричат очевидни неща, са първи в желанието си да се възползват от вече направените изобретения.
EDM electronics, чакането ви скоро ще приключи. И какво ако докажа думите си с експеримент? Ще посипете ли главата си с пепел? И ще излезете ли от анонимност? Ако забелязвате аз съм с името си и не говоря празни приказки. Но няма да правя и подаръци, още повече на отричащи ме готованци.
Що се отнася до центробежните сили - те не само могат да генерират енергия, но и да я поглъщат (неутрализират). Защо ли? Ами защото при въртенето на тела с маси, те взаимодействат с ефира, увличат го, завихрят го и така явно се създава неравновесие, водещо до свободна енергия. Searl също е правил подобни експерименти, въобще науката е много напреднала и ви призовавам да не се отнасяте пренебрежително и високомерно като всезнайковци.
Майсторе, извинявай за това отклонение, но явно е неудържимо. Ако се наложи ще отворя специално тема за "ЗЗЕ е грешен", но няма да е скоро, защото освен дърдоренето някой трябва да свърши и доста груба работа.