Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Хомеопатията - Наука, Религия или алтернативно Лечение

<< < (7/18) > >>

Maistora52:
Сийкър е абсолютно прав!
Умолявам всички религиозно ориентирани люде тук, да си потърсят на друго място отдушник на вярванията. Не говоря за убеждения, а за вярвания, точно такива, които колегата споменава - за таласъмите, вампирите, змейовете и останалата паплач...
Нека се направи остро и категорично разграничаване между убеждения на хора реалисти и вярвания на хора със затъмнения...
Разбира се, че тук е недопустимо да се държим  като на сборище, седянка или около ритуален огън...
Моля, чудесата и магиите да се обсъждат на други места, извън форума. Всичко, което заприлича на верщина и фанатизъм, сатанински или някакъв друг псевдо-окултизъм (което е точно вредния и опасен религиозен мистицизъм за разлика от Ортодоксалния Окултизъм), кабализъм или зомбизъм - ще бъде незабавно изтриван и при повторен случай - затваряне на форума за съответното лице.
...
Моля всички колеги, които четат - да внимават много какво четат, за да не си направят грешни изводи, и някой да бъде охулен погрешно!

Всеки има право да отвори тема за нещо, което го дразни във форума, и да пусне вътре анкета, за да се види общото становище.

svetlio760:
Радвам се че се появи и коментира тук тази тема- аз знам за кемтрейлсите и ХААРП от четири години насам и доста обстойно взех да наблюдавам небето от тогава! Нещата не са добре- спомняте ли си сушата, която започна от миналата есен, мина през зимата и пролетта и дъждовете започнаха чак есента?! През целият този период нямаше никакви кемтреилси никъде- нито над Стара Загора, нито над Бургас, нито над Синеморец, където работих като масажист! На есен се прибрах в къщи и седмици по- късно бурите дойдоха, но преди тях беше майко мила- 4 дни небето беше в плътна мрежа от самолетни следи!!! За мен това означава само едно- влагата във високите слоеве на атмосферата, където се образуват облаците не е достатъчна и дъжд не може да завали без да му се помогне с аерозоли!!!
Носил съм маска за дишане- понякога имам суха кашлица и се усъмних, че може да е заради мръсният въздух- ако щете вярвайте дишам по- лесно с нея и не кашлям! А нямам алергии!!! Доста мислих над хомеопатична комбинация предпазваща от ефектите на тези гадости дето пръскат и накрая измислих нещо, което работи- в края на краищата не мога да ги спра, но мога да опитам да се предпазя! Ако някой проявява интерес ще напиша нещата- те са три монопродукта на БОАРОН и струват около, или малко над 10 лева! Смело казвам, че работят не само от собствен опит!!! Ще заработят и с всички песимисти и невярващи в хомеопатията, защото и трита продукта действат в дълбочина и чистят метали- трябва само да идете до аптеката и да си ги купите!
 Самият аз не съм започнал такава тема тук, защото не съм мислил да поствам нещо такова в сайт за алтернативна и свободна енергия, но във феисбука съм дълбоко вътре! Има поне 2 филма в замундата по тази тема с обстойни обяснения защо се прави и как се е приело от чии борд на директори, еколози и прочие! Парите дето грабят от държавите поради друга една легенда- замърсяването с въглеродни емисии и глобалното затопляне- отиват тук- с тях се финансират кемтреилсите, като идеята е чрез тези дири да се спира глобалното затопляне- смята се че по този начин ще отразяват слънчевите лъчи, а в действителност предизвикват катаклизми в климата- освен това сте чували за заблудените китове и делфини дето измират по плажовете по целият свят- това е в следствие на работата на ХААРП- то не е само за земетресения- то се заиграва с магнитното поле на планетата и обърква тези животни! Тези хора не се заиграват само с геологични процеси, а с климат, урагани и още ред други неща! Истинската цел на кемтреЙлсите е улесняване работата на ХААРП!

edin:
Интересувам се от продуктите, с които си чистил металите. Ще споделиш ли кои са?

svetlio760:
Отговарям на Един- хомеопатичните продукти са: alumina 9 ; mercurius korrosivus 9 ; magnesia carbonica 9 взимат се по три сутрин и вечер общо 9 глобулчета 1 час преди или след ядене- препоръчително е да се избягва мента и кофеин час- два преди и след приема, освен това пастата за зъби с флуор или негово съединение(познавам само два вида пасти за зъби, които не съдържат флуор и те са supiriviski и homeopatic toothpaste(хомеопатична паста за зъби) горещо препоръчвам да замените каквото и друго да ползвате с една от тези!!! Добре ще е, както за действието на хомеопатията така и за зъбите, защото флуорът е отрова използвана за мъчения в хитлеристките концлагери и за направата  на атомни бомби- това го има дори в уикипедия черно на бяло!

edin:
svetlio760, мерси. Истинската вреда на флуорът е потискането на функциите на вътрешното зрение, т.е. епифизата. За това е и борбата на елита, да останем слепи и да не можем да развием свръхспособностите си. Как се разпознава, че епифизата не работи добре. Липса на сънища или неспособност да се помнят. В епифизата, с годините се натрупват, калциеви отлагания ( причина- нанобактерии). Това е като зъбния камък. Флуорът има свойство да "бетонира" кация, там където е. Резултатът е трагичен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия