Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Въображаемият двигател на Vector

<< < (11/19) > >>

Maistora52:
Колега, Сашо! - вероятно четеш бързо и не осмисляш всичко.
В това което съм казал има не логика, а желязна логика:

Цитат на: Maistora52 в Вчера в 15:45:52
    В зависимост от постигнатия Въртящ момент, може и през редуктор (скоростна кутия) да мине, и да се използва директно механичното въртене.
...
Цитат на Сашо днес в 10:33:03
тук няма логика, как като едва преодолява собствените си сили на триене ще го натовариш и с редукторна кутия
...
Освен това, може би не си наясно, но при магнитните двигатели (вече създадени) е постигнат много... МНОГО по-сериозен Въртящ момент от този, който се получава при изпълнението на някои любителски конструкции, край които като кихнеш и те спират.
Степенувай си критериите.

Сашо:
 Освен това, може би не си наясно, но при магнитните двигатели (вече създадени) е постигнат много... МНОГО по-сериозен Въртящ момент от този, който се получава при изпълнението на някои любителски конструкции, край които като кихнеш и те спират.
Степенувай си критериите. Къде мога да видя такъв работещ двигател с добър въртящ момент.Посочи координати някакви.

Сашо:

--- Цитат на: Velektra в Април 17, 2013, 12:26:45 pm ---Сашо, благодаря за подкрепата!
Само, че аз ще се радвам искрено, ако не съм прав. Затова писах, че разчитам Майстора да ме опровергае с неговия магнитен двигател.
Тъй като не успях да излъжа Природата и да направя магнитен двигател, сега правя магнитен генератор. Тук нещата уж изглеждат манипулируеми и по-лесни за нагласяне, но ще видим  :)

--- Край на цитат ---
Затова сме тук всички и се надяваме някой да ни опровергае но с доказателства а не с празни приказки.

Maistora52:
Който търси - намира! Ти, Санде, явно не си търсил, или пък не си намерил.
Ще те оставим на спокойствие, не бързай... Ще намериш!
Като начало - просто си набери в интернетския браузър-търсачка: MAGNET MOTOR
... И МОЖЕШ ДА СИ РАЗГЛЕЖДАШ, И ... НАКРАЯ ДА ОТКРИЕШ!

Velektra:
Ами, работата е ясна. Както са казали братушките "ще поживеем - ще видим".
Майсторе не ми се вярва, че твоя магнитен мотор работи по начина описан от колегата Иван Димов в отговор #31. Там според мен само последното му изречение е вярно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия