От този файл можеш да ми метнеш нещата пряко или косвено свързани с платаформата на Гребенников, ако не те затруднява.
Прав си, че това е абсолютния таван на технологичното развитие, но в крайна сметка ВСГ го е реализирал в домашни условиян на коляно, както се казва. Съгласен съм, че той е бил наясно с тези оргонни полета, телурични токове и други подобни енергии, но все пак го е направил в къщи. Аз съм човек на действието, човек практик и не обичам да си губя времето, а предпочитам да експериментирам и истината ще излезе рано или късно. Трябва ми някой, който да ме побутва в теоритичен план в тази насока, за да не направя някоя грешка и да ме болят ставите до края на живота ми, въпреки , че съм планирал да правя експериментите дистанционно.
В момента събирам материали за експериментите, поръчал съм медни, алуминиеви и стоманени мрежи с различна големина на дупките, восък, графит на прах, графитени пръчки, графитени плочки, хитин на прах, балсово дърво, медна ламарина, медни шини за жалузите, плат от карбонови нишки, малко се затруднявам с пчелните пити, защото не съм в България, но сигурно ще ги поръчам на някой приятел от там. Не мисля, че ВСГ е използвал пчелни пити, но искам да проверя опитите на Олег.
Няма, как да участвам в някаква групичка, защото живея извън България, но можем да обменяме мнения на лични с теб и с други, които мислят, че могат да помогнат с някакви съвети практически или теоритични, за да не пълним форума с излишни неща.
Вече имам малък струг и няма проблем с изработката на , каквито и да било детайли, а скоро ще имам и малка фреза.
Единственния проблем е, че се занимавам с няколко проекта едновременно, а ходя и на работа и не ми стига времето и нещата ще се случват по-бавно.